De ansatte på krematoriet fik sig noget af et chok: Pludselig begyndte kvinde i ligpose at trække vejret

Skrevet af Kamille Isaksen

01/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinden åndede stadig, da den forbløffede ansatte opdagede, at hendes hud stadig var varm flere timer efter, at hun var blevet erklæret død.

Dagens topnyheder

En 90-årig kvinde, der blev erklæret død af læger, blev fundet i live i en ligpose af en chokeret ansat på et krematorium i Brasilien.

Norma Silveira da Silva åndede stadig, da den forbløffede ansatte opdagede, at hendes hud stadig var varm flere timer efter, at hun var blevet erklæret død på Sao Jose Regional Hospital i Greater Florianopolis den 25. november kl. 23:40.

Det skriver Daily Mail

Sygehusets embedsmænd fortalte lokale medier, at de undersøger, hvordan hun blev sendt til lighuset, mens hun stadig var i live - og blev efterladt i ligposen i næsten to timer, indtil hun blev fundet kl. 01:30 søndag. 

Desværre døde Norma tidligt mandag morgen, efter hun var blevet hastet tilbage til sin afdeling.

Den 30-årige plejer Jessica Martins Silvi Pereira, der havde fulgt hende på hospitalet, fortalte, at Normas familie nu planlægger at sagsøge hospitalet. Hun sagde: 'Det er en forsømmelse, som jeg ikke ville ønske for nogen.'

'Om lørdagen om eftermiddagen gik jeg for at besøge hende, og hun åbnede sit øje,' fortalte Jessica til lokale medier.

Men lørdag aften modtog familien meddelelse om, at Norma var død. Hendes første dødsattest, dateret den 25. november, angiver hendes dødsårsag som en infektion.

Hun sagde, at krematoriearbejderen straks så, at Norma var i live, og tilføjede: 'Da han åbnede posen, trak hun vejret meget svagt.

Endnu mere tragisk er det, at hun i løbet af tiden i ligposen nærmest var ved at dø af kvælning- 

Ifølge Jessica har Normas familie stadig ikke fået at vide, hvad hendes dødsårsag var.

Brasiliens Medicinske Etikkommite og Dødsudvalget vil også undersøge sagen ifølge lokale medierapporter.