Delte video, hvor de gav deres baby ét shot vodka: Nu er de anholdt og mistænkt for børnemishandling

Foto: Privat / Ladbible

Et forældrepar risikerer nu en hård straf for deres alternative børneopdragelse.

Mange har hørt deres forældre eller bedsteforældre fortælle, hvordan de dyppede sutten i rom eller anden stærk spiritus, da de havde små børn, fordi det fik børnene til at stoppe med at græde eller til at falde i søvn, men tiderne har ændret sig. 

Det er en sag om børnemishandling i England et klokkeklart eksempel på.

Læs også

Ekspert: Kirkegårde skal i fremtiden bruges som parker og danne ramme om sjov, hygge og leg

Her risikerer en unavngiven mand og en unavngiven kvinde nemlig en hård straf for børnemishandling, fordi de tilsyneladende har ladet deres lille barn drikke vodka. 

Sådan ser det i hvert fald ifølge Ladbible ud på et 14-sekunder langt klip, som blev delt på de sociale medier, og som nu har sat en politisag i gang. 

Klippet er siden blevet fjernet.

Ifølge mediet kan man på klippet se et lille barn og en kvinde, som formodes at være barnets mor. 

I baggrunden kan man høre høj musik og se en mand, som formodes at være barnets far, danse rundt. 

Undervejs hælder moren en klar væske som tilsyneladende er vodka ud af en spiritusflaske og giver shottet til det lille barn, som drikker det, og det har nu fået konsekvenser.

Foto: Privat

Lokalt politi har nemlig bekræftet, at betjente blev kaldt ud til en adresse i den britiske by Dover tidligt om morgenen d. 21. juni, hvor de anholdte en mand og en dame under mistanke om børnemishandling. 

"Ved ankomst blev betjente opmærksomme på bekymringer om et barn [...]," har en talsperson for Kent Police Department således forklaret og uddybet: "Beslutninger blev taget for at sikre de involverede, og én mand og én kvinde blev anholdt under mistanke om børnemishandling [...]."

Ifølge talspersonen blev de to personer senere løsladt mod kaution, men en efterforskning er lige nu i gang. 

De sociale myndigheder i byen har bekræftet, at det var anonyme tip fra brugere på de sociale medier, som havde set videoen, der gjorde, at politiet blev kaldt ud til stedet og foretog anholdelser. 

Barnet er fortsat i forældrenes varetægt, mens efterforskningen er i gang, men på de sociale medier ér parret allerede blevet 'dømt'.

Her har hundredvis således kritiseret forældreparret. 

Én har for eksempel skrevet: "Hvordan kan nogen udefrakommende vide, om barnet er i sikkerhed? Det er ondskabsfuldt at sende den lille tilbage til forældrene," og en anden har ligeledes skrevet: "Forældrene skal bruge seriøst [lang] tid på et center, hvor de kan lære bedre forældreevner. I mellemtiden beder vi til den lilles velbefindende."

En bekymret og utilfreds dame, som har bedt om at være anonym, har desuden udtalt: "Det er meget trist. Jeg skrev om det [red. videoen] på Facebook, men det blev hele tiden fjernet. Jeg har kontaktet de sociale myndigheder, som sagde, at babyen er i sikkerhed, men den er stadig hos sine forældre."

Myndighederne i området har udtalt, at de sociale myndigheder har gjort de "nødvendige" indgreb, og at sagen er ved at blive behandlet og efterforsket.

Læs også

Forældre til 3-årig havde dyster mistanke mod barnepige - skjult kamera afslørede sandt mareridt

 

 

 

 

Dagens Gossip