"Den skal væk i dag": Mor sætter baby til salg

Britiske Lucy Battle fra Burnley i England lagde et billede op af sin 7 måneder gamle søn i den lokale facebookgruppe med teksten "Need gone today".

En Britisk mor kom ved et uheld til at sætte sin baby til salg på Facebook med titlen "Need gone today" (skal væk i dag).

20-årige Lucy Battle fra Burnley i England prøvede at tilbyde sin gamle sofa til gratis afhentning i hendes lokale facebookgruppe. I farten kom hun dog til at uploade et billede af hendes 7 måneder gamle søn Oscar sammen med billeder af sofaen.

Læs også

En virtuel yacht er netop blevet solgt for vanvittige 4,3 millioner kroner i et computerspil

Ved første øjekast så det altså ud til, at hun forsøgte at give sin baby væk hurtigst muligt. 

Lucy udtalte til Leeds Live: "Jeg kom på en eller anden måde til at uploade det forkerte billede, da jeg valgte billeder fra min kamerarulle, og desværre var det af Oscar."

Lucy forklarer, at det heldigvis løste sig, da én af beskederne, hun fik, rent faktisk omhandlede hendes gamle sofa. De fleste som kontaktede hende, skrev dog humoristiske beskeder omkring det faktum, at hun havde sat sin søn til salg. 

Opslaget fik flere hundrede kommentarer, hvoraf de fleste var jokes omkring salget af Oscar. 

En af dem skrev: "Vil du bytte med en teenager?", en anden skrev: "Er han god til at vaske op?",  og en tredje ville vide, hvordan han er med andre babyer. 

Da Lucy havde opdaget fejlede, gjorde hun det klart, at det var sofaen, som kunne afhentes gratis, og altså ikke Oscar!

Læs også

15 pragtfulde pointer om prutter, som vil gøre dig helt paf