Den ultimative 'Friends'-oplevelse: Overnat i Monica og Rachels lejlighed

Foto: The Friends Experience/Warner Bros

Fans af den legendariske sitcom ‘Friends’ har nu mulighed for at overnatte i en af seriens ikoniske lejligheder.

Nogen kan ikke lide den, men rigtig mange mennesker knuselsker den legendariske tv-serie ‘Friends’, der som navnet antyder, over 10 sæsoner følger en gruppes venners op- og nedture, konflikter, kærlighed og udfordringer med hinanden, dem selv, og hvem de nu ellers støder på hen ad vejen.

Læs også

Forfærdelig skæbne: Dødsdømt blev forsøgt henrettet 18 gange uden succes

Det er efterhånden en del år siden at sidste episode af Friends blev optaget, men ikke desto mindre har showet formået at opretholde sin enorme popularitet, og kan næsten på alle tidspunkter af døgnet findes på en eller anden tv-kanal, eller streamingtjeneste. 

Derfor er showet endda også populært blandt yngre mennesker, der end ikke var født da sidste episode blev filmet, så fanskaren er stadig til at tage at føle på. 

Udover det sædvanlige merchandise der som oftest er tilgængeligt i forbindelse med sådanne tv-shows, som plakater og dets lige, har mange formået at tjene penge på Friends-oplevelser. 

Som eksempelvis ‘The Friends Experience’. En form for udstilling i New York, hvor gæsterne kunne komme helt tæt på den elskede serie, ved at gå igennem en 18-værelses udstilling, der viste og fejrede sitcom'ens elskede sæt, fyldt med rekvisitter og masser af fotomuligheder for at genskabe klassiske scener.

Nu kan man dog komme endnu tættere på serien, ved rent faktisk at overnatte i Monica og Rachels lejlighed - eller noget der minder om - det skriver Unilad.

Selve lejligheden fra serien var selvfølgelig en kulisse, men hotel- og reservationssiden Booking.com er gået ‘all-out’ på deres nye Friends-koncept. Hjemmesiden har simpelthen genskabt lejligheden som den så ud og blev oplevet af seerne, og fans og nysgerrige gæster har derfor muligheden for at overnatte, og nærmest føle sig som en del af serien.

Selskabet tilbyder “to officielt sponsorerede ophold på denne once-in-a-lifetime oplevelse vendte overnatning”. 

Er man interesseret i muligheden, skal man dog nok have noget fart på. Ikke nok med at millioner af mennesker uden tøven ville takke ja til sådan en mulighed, så er prisen også medvirkende til, at de fleste kan være med. 

Man skulle måske tro, at en så eksklusiv og eftertragtet mulighed ville koste det hvide ud af øjnene, men det er ikke tilfældet. Bare 19,94 dollars koster oplevelsen pr. næse - hvilket svarer til lige omkring 120 kroner.

Beskrivelsen lyder: “Med genskabelser af den elskede tv-serie' kulisse, vil gæster vil Ross 'berygtede dødsdømt sofa pivot, kigge gennem Rachel og Monica's lilla dør, slappe af på Chandler og Joey's lænestole efter at have spillet nogle bordfodbold, udforske nyligt tilføjede originale rekvisitter og kostumer fra showet og meget mere”

Som en del af dit ophold sover du i Monica og Rachels lejlighed i privat indkvartering med 1 soveværelse. Du får også en privat rundvisning i sættet med en ledsagende fotograf, middag og drikkevarer plus andre aktiviteter med venner-tema. Om morgenen vil du blive serveret kaffe og morgenmad på den ikoniske Central Perk.

Bookinger åbner fredag den 21. maj. Billetterne er tilgængelige efter først til mølle-princippet, og overnatninger bookes til enten 23. maj eller 24. maj.

Læs også

Mød sexdukkernes Hugh Hefner: De er meget bedre end mennesker