Den unge pige blev ramt af flugtbilist - så tager buschaufføren et livsvigtigt valg der nu hyldes af hele lokalbefolkningen

31/10/2023 11:05

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nu bliver buschaufføren hyldet for sin heltemodige gerning, som potentielt var med til at redde den unge piges liv.

Mest læste i dag

Stacy Hatcher bruger hver dag på at transportere elever til og fra skole. Dog tog hendes arbejdsdag en noget uventet drejning i sidste uge, da hun pludselig så noget ligge på vejen. 

Buschaufføren havde lige sat eleverne af ved deres campus, da hun på sin vej tilbage gjorde sig et uforudsigeligt fund. Hun opdagede nemlig, at eleven Abigail Stevens lå på vejen ved krydset mellem Lakeview Avenue og Morin Drive. 

Det skriver People. 

I første omgang troede Stacy, at det var en Halloween-prank med formålet at skræmme forbipasserende. Dog reagerede hun øjeblikkeligt, da hun så blodet og indså, at situationen ikke var opsat men et tragisk og alvorligt uheld.

"Jeg troede, det var en sjov Halloween-ting, men da jeg så blodet, satte jeg straks min bus ind og ringede til 911," sagde Hatcher om øjeblikket, der fik hende til at indse, at situationen var alvorlig.

Herefter brugte hun sin skolebus til at afskærme offeret fra modkørende trafik og var derfor med til at redde pigens liv.

Eustis politiafdeling bekræftede hændelsen, der fandt sted den 23. oktober omkring kl. 21:03 og offentliggjorde detaljer om et køretøj, der formodes at have været involveret.

Politichef Craig Capri roste Staceys handlekraft og kaldte hende en helt for at bruge skolebussen til at beskytte Stevens mod modkørende trafik.

"Hun var på det rette sted på det rette tidspunkt og reddede et menneskeliv den dag. Hun er en helt, og hun burde anerkendes som det."

Lake County School District udtrykte også stor taknemmelighed og anerkendelse for Staceys handlekraft. De delte en historie om hændelsen på deres sociale medieplatforme og hædrede hende som en "buschaufførhelt" for sine betænksomme handlinger, der potentielt reddede et liv.