Kvinden fik en impulsiv vennetatovering på ferie: Betydningen bag efterlader folk flade af grin

Kamille Isaksen

32 uger siden

|

08/12/2023
Udland
Foto: Tiktok / @caitdelphine
Foto: Tiktok / @caitdelphine
Over en million brugere på de sociale medier var flade af grin efter, at turisten Caitlin Delphine viste sin tatovering frem på TikTok.

Dagens topnyheder

At være spontan på ferie er én ting, men at beslutte sig for at få matchende tatoveringer på et fremmed sprog med en gruppe fremmede er noget helt andet.

Over en million brugere på de sociale medier var flade af grin efter, at turisten Caitlin Delphine viste sin tatovering frem på TikTok, skriver LADbible.

Den solo-rejsende fra Sverige har hidtil besøgt hele 33 lande.

Dog var hendes seneste tur til Marokko en, som vil blive husket.

Hun blev tatoveret sammen med to andre turister, hvor én besluttede sig for at få en tatovering på anklen, og den anden fik en matchende på armen.

På TikTok skrev Caitlin Delphine i billedteksten: "POV: Du får matchende tatoveringer i Marokko med folk, du mødte for ti dage siden på et vandrerhjem.

"Hvis du ikke har boet på et vandrerhjem, burde du helt sikkert prøve det!"

Caitlins video er nu blevet set over en million gange, og med god grund.

Klippet viser hendes nye vens arabiske tatovering, som hun ved hjælp af Google Translates kamerafunktion, Google Lens, oversætter til engelsk. Det viser sig så, at de har fået tatoveret 'mayonnaise' på deres kroppe. Ja, mayonnaise, som du normalt dypper dine pommes frites i.

Det mærkeligste af det hele? Dette var faktisk ikke en tatoveringsfejl.

"Vi var til frokost en dag og snakkede om, hvor smukt det arabisk sprog er, især når det er skrevet," sagde Caitlin og tilføjede:

"Vi fandt en pakke med mayonnaise og tænkte, 'Selv mayonnaise er virkelig smukt skrevet på arabisk.' Så det blev lidt som en indforstået joke, og vi endte med at få det som en tatovering."

Naturligvis elskede folk i kommentarerne det.

"Du vil aldrig glemme det i butikken igen. En permanent personlig indkøbsliste," jokede en bruger.

"Jeg griner højt," lød det fra en anden, mens en tredje skrev:

"Mayonnaise? Det vi spiser? Hvilken slags tatovering er det her."