Derfor har de aldrig fået børn

Foto: Shutterstock.com

Der er en helt særlig årsag til, at Seth Rogen og hustruen Lauren Miller Rogen ikke har fået børn - og heller ikke kommer til det.

Seth Rogen og Lauren Miller Rogen har begge været indforstået med, at man ikke ville føre familienavnet videre, hvorfor det altså heller ikke bliver deres børn, de kommer til at efterlade en pæn sum penge.

Den 39-årige Seth Rogen, der er kendt for sin komik og sine roller i flere store film, sammen med sin kone, den ét år yngre Lauren Miller Rogen, er begge fuldt ud afklaret med, at man ikke vil have børn. 

Læs også

Kvinde slipper for at barbere ben igen: Har opdaget genialt trick

Men det er der dog en særlig grund til, hvilket Seth Rogen løfter sløret for i "The Howards Stern Show".  

Ifølge Seth Rogen har beslutningen om ikke at få børn været fælles, da hans hustru har endnu mindre lyst til børn, end han har. Han fortæller endvidere, at han ikke tror, de vil have samme mulighed for at lave det arbejde, han elsker, hvis der var børn inde i billedet. 

"Vi har det bare så sjovt. Jeg kender ingen, der får så meget glæde ud af deres børn, som vi får ud af ikke at have børn," siger skuespilleren og fortsætter:

"Vi har det bare vildt hele tiden. Vi ligger i sengen lørdag morgen og ryger hash og ser film nøgne. Det ville vi ikke kunne gøre, hvis vi havde børn."

Seth Rogen og Lauren Miller Rogen havde dannet par i syv år, inden de i 2011 blev gift. 

Lauren har været at finde på rollelisten i flere af filmene, Seth Rogen står bag - herunder "Superbad", "50/50" og "Sausage Party". Hun valgte dog i 2018 at skrive og instruere sin egen film, "Like Father", hvor også Seth Rogen blev tildelt en rolle.

Læs også

Besynderligt jobskifte: Var videnskabskvinde - nu sælger hun 'orgasmekunst'