Det skulle jo komme: Cyklister rasende på bilist, der overhaler og derefter bremser hårdt op

En gruppe cyklister er særdeles trætte af en bilist, der vælger at overhale for derefter at bremse hårdt op. Cyklisterne får dog ingen sympati på facebook, hvor kritikken i stedet rettes mod dem.

Som bilist findes der næsten ikke noget mere irriterende, end når man kører på en landevej, og man pludselig møder en hel flok cyklister, der fylder hele den ene siden af vejen.

Det kan være svært at foretage en overhaling, især hvis rækken af cyklister er lang, og derfor må man i stedet væbne sig med tålmodighed, mens man bander og svovler for sig selv i bilen.

Læs også

Disse danskere har svindlerne lettest ved at ramme

Nu er det dog blevet cyklisternes tur til at hidse sig op, og det kommer ovenpå en episode, hvor en bil umiddelbart ville vise cyklisterne, hvor p**** irriterende det er, når man er tvunget til at køre langsomt bag en gruppe, der ikke kan finde ud af at trække ind til siden og køre på en enkelt række.

På Facebooksiden Cycliq har de delt en video, hvor en gruppe cyklister kører på to rækker, hvilket fylder den ene side af vejbanen. Herefter ser man en bil, der overhaler dem, og ganske kort efter vælger bilen at bremse hårdt, da den skal dreje. Hvorvidt det er en bevidst handling for at provokere cyklisterne, vides ikke, men det mener bagmændene bag videoen.

Bedøm selv her

Får alt andet end medlidenhed

Da Facebooksiden valgte at uploade videoen, havde de formentlig regnet med, at folk ville være på deres side og skælde vanvidsbilisten ud. Der skete dog det stikmodsatte, og det må være et klart tegn på, at der findes mange bilister, der er trætte af cyklister, der fylder hele vejen.

Blandt de første og mest populære kommentarer lyder det blandt andet:

“Det er en rigtig god ide. Tak fordi i deler,”

“Det er så morsomt. Jeg havde en dårlig dag, så tak for at gøre den bedre,”

Derudover begynder folk også at stille spørgsmålstegn ved, om det i virkeligheden ikke blot var et par uopmærksomme cyklister, og ikke føreren af bilen, der var skyld i de to styrt.

“Det var ikke engang de forreste cyklister, der væltede? Hvordan kan det skyldes en hård opbremsning, når det ikke var de forreste cyklister, der væltede? Det ligner, at cyklisterne har brug for at lære at bruge deres egne bremser, og hvordan man holder en sikker afstand,” lyder det fra en af mange brugere.

Der er dog også enkelte brugere, der er på cyklisternes side, hvor de kalder bilisten alt for utålmodig, da han ikke kunne vente de ekstra sekunder det ville tage, hvis han skulle holde sig bag cyklisterne indtil han skulle dreje.

Hvad mener du? Hvem bærer skylden?

Læs også

Paludans egen lillebror med kraftig advarsel: Lad nu være med at stemme på ham!

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip