Disney-stjerne viser vanvittig hovedtatovering frem

Foto: Shutterstock

Den tidligere Disney-skuespiller, Demi Lovato, har chokeret sine følgere endnu engang ved at dele et billede af en stor tatovering på siden af 'deres' hoved.

Disney-stjernen, Demi Lovato, som bedst er kendt for sin rolle i Disney Channel-filmen Camp Rock, og som i maj 2021 offentliggjorde at 'de' var nonbinær og derfor ville tiltales 'de'/'deres', har chokeret sine følgere gang på gang de sidste par år, og denne gang er ingen undtagelse. 

Lovato var for mere end tre år siden tæt på at dø af en overdose, og det har siden været offentlig kendt, at den amerikanske sanger og skuespiller har kæmpet med et misbrug af både stoffer og alkohol, som 'de' indtil for nyligt har valgt at 'behandle' ved at være såkaldt 'California sober' (red. Californisk ædru).

Læs også

Danskere afbestiller skiferie som aldrig før

'De' meldte ud i en dokumentar, at 'de' ville leve en 'California sober' livsstil, som betyder, at den 29-årige skuespiller fortsat ville ryge hash og drikke alkohol. Sidste måned skrev Lovato dog følgende i en 'story' på Instagram: "Jeg støtter ikke længere min 'California sober' vej, ædru ædru er den måde at gøre det på." Det skriver Unilad

På det sidste har det været tydeligt, at 'de' har haft det svært, og Page Six kunne for nyligt melde ud, at 'de' har brugt tid på et misbrugscenter. En kilde nær Lovato har dog meldt ud, at 'de' "har det godt". 

Det sidste stykke tid har 'deres' følgere da også oplevet flere overraskende opslag og 'stories', som for eksempel kort før jul, da sangeren offentliggjorde, at 'de' var blevet klippet korthåret.

Foto: Instagram

Denne gang har Lovato dog delt et noget mere ekstremt indgreb på 'deres' udseende, og for nyligt delte 'de' således en video af tatovøren, Dr. Woo, som var ved at forberede en tatovering på siden af 'deres' hoved. Efterfølgende kunne 'deres' følgere på Instagram se den endelige afsløringen af tatoveringen.

Foto: Instagram

Afsløringen viste en stor sort rund edderkop med lange tynde ben, som optager en betydelig del af pladsen på Lovatos venstre side af hovedet. 

I beskrivelsen til opslaget skrev 'de': "Kom og fix mit hår [...]" og 'taggede' 'deres' frisør, da man kan se, at noget af sangerens nye frisure er blevet klippet af for at gøre plads til den store tatovering.

Læs også

Model advarer andre kvinder efter stalking: "Tjek jeres taske, jakke, lommer"

 

 

 

 

Dagens Gossip