Donald Trump med vild udmelding: "Vær ikke bange for corona"

Foto: Chris Kleponis/RS/Ritzau Scanpix

Den amerikanske præsident, Donald Trump, er atter blevet udskrevet. I hans første tale til nationen, holder han dog ikke igen, og han kommer med en vild udmelding til det amerikanske folk.

For et par dage siden kom det frem, at den amerikanske præsident, Donald Trump, var blevet smittet med coronavirus. Få dage senere kom det endvidere frem, at han modtog steroider og ilt i forbindelse med sin behandling af virussen.

Nu er præsident Trump så atter udskrevet, og i hans første tale til nationen, kommer han med en opsigtsvækkende udmelding. Han opfordrer nemlig folk til, at de ikke skal være bange for virussen.

Læs også

Nyt mundbindskrav: Her skal 1.800 studerende bære mundbind hele dagen

“Vær ikke bange for covid. Lad det ikke dominere dit liv,” lød det fra præsidenten, der ligeledes har skrevet det samme på Twitter.

"Jeg har det bedre nu end for 20 år siden"

Præsidenten fortæller, at der under hans administration som præsident i USA, er blevet udviklet noget god medicin og viden mod virussen, og han mener derfor, at han har det bedre end for 20 år siden.

“Vi har udviklet, under Trump-administrationen, noget virkelig god medicin og viden. Jeg har det bedre nu end for 20 år siden,” fortæller præsidenten.

I løbet af de seneste par dage har kritikken haglet ned over den amerikanske præsident, blandt andet på grund af en kørsel i søndags, hvor han udsatte sin chauffør og livvagt for smitte.

Præsidenten har nægtet at svare på spørgsmål om, hvorvidt han selv kan have været en superspreder, da der er fundet smitte flere steder nær præsidenten.

Læs også

Fusk i Rema 1000: "Det er en udbredt problematik"

 

 

 

Dagens Gossip