Donerede fem millioner kroner til Ukraine: Du gætter aldrig, hvordan de har tjent dem

Foto: Twitter

En folk unge kvinder og mænd har tjent en mindre formue på en mildest talt kontroversiel måde, og nu har de doneret det hele til det ukrainske militær.

Krigen i Ukraine har nu raseret det østeuropæiske land i mere end fire måneder, og både landet og landets militær har derfor mere end nogensinde før brug for økonomisk støtte. 

Det har adskillige vestlige lande - herunder Danmark - ydet, men en gruppe ukrainske kvinder (og mænd) synes tilsyneladende ikke, at det er nok, og de har derfor taget sagen i egen hånd.

Læs også

Vil give Ukraine avanceret raketsystem

Det skriver Ladbible, som skriver, at kvinderne har gjort det ved at oprette platformen 'TerOnlyFans', som trods ligheden i navnet intet har med pornohjemmesiden OnlyFans at gøre, selvom konceptet minder lidt om hinanden. 

Ligesom på OnlyFans kan brugere nemlig købe nøgenbilleder af kvinder (og mænd) på TerOnlyFans, men forskellen er, at kvinderne ikke tjener en øre på det. 

Alt overskuddet går nemlig til det ukrainske militær, og Nastassia Nasko, som har været med til at starte konceptet, opfordrer flere kvinder i Ukraine til at deltage. 

En sjov ide har ført til fem millioner kroner

Ideen opstod oprindeligt som en joke på Twitter, hvor Nasko i starten af invasionen skrev, at hun ville sende et nøgenbillede til alle, som donerede penge til Ukraine. 

Allerede fem minutter efter havde den unge ukrainer modtaget 10 beskeder med skærmbilleder af donationer og et krav på et nøgenbillede, og der opstod ideen til at gøre det til et koncept. 

Nasko overholdte derfor sin del af 'aftalen' og sendte nøgenbilleder til de 10 mænd, og sammen med sin veninde, Anastasiya Kuchmenko, startede hun kort efter TerOnlyFans.

Projektet blev sat i verden på kvindernes internationale kampdag d. 8. marts, og siden har de 38 brugere (35 kvinder og tre mænd), som primært kommer fra Ukraine, skrabet omkring fem millioner kroner sammen. 

Stort set alle pengene er blevet doneret til det ukrainske militær. En lille del er dog også gået til dyreshelters og flygtningehjælp. 

Den højeste donation har været på næsten 20.000 kroner i kryptovaluta. 

Kuchmenko bor fortsat i Ukraine, mens Nasko, som oprindeligt kommer fra Hviderusland, men har boet hele sit liv i Kyiv, er flygtet til Warsawa i Polen. 

"Vi vil afslutte dette projekt, når Putin dør, og Rusland stopper deres agressioner" har Nasko udtalt. 

Læs også

Ruslands sidste kattelem kan snart være fortid: Vil koste adskillige milliarder

 

 

 

 

Dagens Gossip