Dræbte mere end 50 taxachauffører og fordrede dem til krokodiller

En indisk seriemorder har mere end 50 chauffører på samvittigheden. Foto: Shutterstock

En seriemorder har indrømmet, at han har mere end 50 taxachauffører på samvittigheden.

Mellem år 2002 og 2004 blev den indiske Devender Sharma dømt for drab på syv taxachauffører og idømt livstid i fængsel i Jaipur, en by i den nordlige del af Rajasthan i Indien.

Efter at have tilbragt 16 år i fængsel, fik den 62-årige seriemorder bevilget en kort prøveløshed i januar i år. Da han efter 20 dage i det fri skulle vende tilbage til fængslet, udeblev han.

Læs også

Vanvittig opførsel: Kvinde spyttede fremmed baby i munden

I slutningen af juli, omkring seks måneder efter sin forsvinden, blev Devender Sharma nok engang arresteret af det indiske politi i landets hovedstad, Delhi. Her havde han levet med en kvinde, som han havde giftet sig med kort tid efter sin udeblivelse.

Sharma indrømmede, at han ikke havde nogle planer om at vende tilbage til fængslet, men politiet ville det anderledes og nu sidder Devender Sharma nok engang bag tremmer.

Nye sandheder efter anden anholdelse

Da Sharma blev konfronteret af politiet efter at være blevet anholdt anden gang, blev han pludselig meget åbenmundet.

Tilbage i 1984 drev Sharma en klinik i Rajasthan, hvor han praktiserede traditionel indisk medicin.

Han tabte en masse penge på nogle fupnumre, og blev derefter involveret i ulovlige nyretransplantationer. Disse operationer førte til, at han blev arresteret i 2004.

Ifølge politiet indrømmede han nu, at han var involveret i mere end 125 nyretransplantationer. Hver tjente ham mellem 45.000 og 60.000 kroner for hver eneste transplantation.

Sharma fortalte politiet, at de hyrede taxaer og derefter dræbte chaufførerne på afsides steder, før de dumpede ligene i en kanal, hvor der var krokodiller. Det betød, at der kun var minimal risiko for, at ligene ville blive fundet.

Efter ligene var skaffet af vejen, solgte Sharma taxierne. Han kunne tjene omkring 1.500 kroner for hver bil.

Sharma erkendte at være hjernen bag mordet på mere end 50 taxachauffører. Han er dog kun dømt for mordet på syv. Sharma blev fanget af politiet, mens han var ved at dræbe en taxachauffør.

Læs også

Mor blev overrasket over knap mellem dukkes ben: Da hun trykkede på den blev hun rasende

 

 

Dagens Gossip