Drama i Lidl: Bedstemor forsøgte at stjæle barn

Foto: Shutterstock.

Et ægte drama udspillede sig i en Lidl-forretning, da en ældre kvinde forsøgte at stjæle et barn, der sad i en barnevogn.

En Lidl-kunde har beskrevet en 'vanvittig hændelse' i en af supermarkedkædens forretninger, hvor en bedstemor 'fikserede' på en kvindes barn, før hun kastede sig over mod det og forsøgte at stjæle det.

Læs også

Danske soldater forbereder sig på Tredje Verdenskrig: Det kan blive "rigtig slemt"

Det har ført til, at den 43-årige Carolyn Taylor er blevet fundet skyldig i overfald i retten Teesside Magistrates' Court i sidste uge. Hændelsen fandt sted i Lidl i Stockton, Durham den 4. december sidste år.

I retten kom det frem, at Carolyn, der selv er bedstemor, 'forsøgte at få fat i en baby i et supermarked'. Denne påstand er blevet bekræftet af et vidne, der beskrev det som en 'vanvittig' hændelse. Det skriver Daily Star.

Den 43-årige kvinder nægter dog, at det er sandheden, ligesom hun sagde, at hun 'aldrig ville gøre et barn fortræd'.

Barnets mor var ikke i stand til at møde op i retten, men vidnet afgav dog sin forklaring i retten, hvor vedkommende sagde, at Carolyn 'fikserede på babyen'.

"Jeg var gået ind i Lidl, og mens jeg gik, så jeg en ung dame, der skubbede en barnevognen, og bag hende fulgte den tiltalte efter hende," sagde vidnet.

"Jeg kunne med det samme mærke, at der var noget galt. Moderen var trist. Hun virkede knust. Den tiltalte fikserede på babyen og sagde, at der var noget galt med ham."

"Hun gik derefter hen for at tage babyens hat. Hun fikserede på ham. Det var bare vanvittigt og skørt."

Vidnet sagde også, at han følte sig 'truet' af den tiltalte, og at hun gentagne gange forsøgte at få fat i babyen, hvilket førte til, at han og andre kunder lavede en barrikade omkring moderen og barnevognen.

En dag senere blev Carolyn afhørt af politiet og nægtede lovovertrædelsen. Under retssagen hævdede hun, at hun besøgte butikken for at købe frokost og sagde til moderen 'Er han ikke sød?', men at kvinden blev fornærmet.

"Jeg kan huske, at jeg gik i butikken, og jeg henvendte mig til en dame, der havde et barn i en barnevogn. Jeg sagde: 'Er han ikke sød?', og hun kiggede mærkeligt på mig, så jeg sagde: 'Er han okay?'. Hun trak barnevognen meget brat tilbage, og sagde: 'Hvad laver du?'. Jeg blev lidt overrasket og chokeret," sagde hun.

"Det hele er overdrevet. Jeg gik ikke hen for at tage ham. Jeg sagde, at han ikke så særlig godt ud og løftede lidt på hatten."

Læs også

Fuld brudgom forveksler svigerinden med bruden: Så får han som fortjent

Carolyn Taylor, der er fra Stockton, blev fundet skyldig i overfald og vil modtage sin straf den 13. juli i retten Teesside Magistrates' Court.

 

Dagens Gossip