To drenge fulgte klam lugt i skoven: Fandt 12 dyrehoveder hængende fra træer

Nils Würtzenfeld

375 uger siden

|

11/05/2017
Udland
Privatfoto/Facebook
Privatfoto/Facebook
Norsk politi meddeler om et uforklarligt og uhyggeligt fund, som to drenge gjorde tidligere på ugen.

Dagens topnyheder

Tirsdag gjorde to drenge fra Tjøme i Norge et både makabert og uhyggeligt fund.

I en skov fik 11 årige Adrian Ude Holtan og hans kammeraten pludselig færden af en mærkelig stank, da de var ude og lege.

Sammen fulgte de stanken ind mellem træerne, og i en lysning fandt de til deres forskrækkelse 12 fåre- og gedehoveder hængende fra træerne.

Privatfoto

- Der er tale om hoveder, der hang fra reb i en slags cirkel mellem løvtræer i en skov. På jorden blev det også fundet tre kadavere. Det er usikkert, hvor længe de har hængt sådan og hvorfor, lyder det fra Johs Nysæter fra Vestfold Politi.

På Twitter har politiet yderligere forklaret, at fundet fremstår som en slags ceremoni eller en offerplads. Det vides heller ikke, om gerningsmændene selv har slået dyrerne ihjel.

- Det ser meget arrangeret ud. Det er muligt, at det stammer fra et makabert rollespil, men det får vi måske aldrig svar på, lyder det fra politiet.

Den 11-årige Adrian Ude Holtans far, Sjur Ude Holtan, fortæller til TV2 Norge, at drengene blev meget forskrækkede, da de gjorde det uhyggelig fund.

Privatfoto

Af samme grund er faderen på ingen måde tilfreds med den makabre opstilling.

- Det er utrolig ubetænksomt, at voksne mennesker, som jeg formoder det er, vælger at hænge dyrelig op, hvor børn færdes. Det er ikke i orden, lyder det fra Sjur Ude Holtan.

Samme aften blev der dog også fundet to fårekroppe bundet til en pæl i det nærliggende Kodal.

- Disse to får er ID-mærkede, så det er nok mere sandsynligt, at vi får svar på mysteriet i Kodal end i Tjøme, mener Johs Nysæter, der dog fastslår, at begge fund vil bliver efterforsket.

Læs også: Tre hjemløse hunde sover på busstationen for at undgå kulden: Men nu har fået deres egne senge.