Dristig tyv stjæler overskrifterne: Se her hvad der sker

Skrevet af Emil Martesen

28/11/2023
Foto: X
Foto: X
Den dristige tyv stjæler overskrifterne.

Mest læste i dag

I en dristig og veludført kriminel handling har en ukendt gerningsmand stjålet omkring 25 kilogram guld og diamantsmykker fra en populær smykkeforretning i Coimbatore. Tyveriet, som fandt sted mandag aften, involverede en sofistikeret indtrængningsmetode, hvor tyven borede sig ind i butikken.

Og ifølge politiets oplysninger stjal tyven billedet med sin høje grad af planlægning og kendskab til butikken.

Tyven trængte nemlig ind i bygningen gennem et klimaanlægs udluftningskanal og fortsatte ind i butikken gennem et hul i loftet, for at undgå diverse sikkerhedsforanstaltningerne.

Deputy Commissioner of Police (Coimbatore City North) G Chandeesh lagde ikke skjul på, at tyvens adfærd var bemærkelsesværdig:

"Selvom der var mange smykker i butikken, tog tyven sig tid til at vælge smykkerne, ligesom en kunde ville gøre". Dette antyder, at gerningsmanden ikke kun var ude efter at stjæle så meget som muligt, men også havde en bestemt smag eller mål for tyveriet.

Politiet har iværksat en intensiv efterforskning med fem særlige teams for at opklare sagen.

Men det er ikke kun et chok for butiksejeren, men også en påmindelse om, at selv velbeskyttede forretninger kan være sårbare over for velplanlagte kriminelle handlinger.

Du kan se mere til dete bemærkelsesværdige tyveri herunder: