Druknede labrador i badekar fordi den gøede

En kvinde står tiltalt for at drukne sin labrador i et badekar. Foto: Shutterstock.com

En kvinde fra Florida er blevet tiltalt for dyremishandling efter hun angiveligt druknede sig egen hund fordi den konstant gøede.

Margaret Kinsella, 43, blev arresteret den 17. december, men selv hændelsen med sin hund, skate allerede den 5. november. 

Det var tilsyneladende en aircondition-reperatør, der havde overværet den grusomme handling. Han havde set den 43-årige kvinde gå ind på badeværelset sammen med hunden og lukke døren. Efterfølgende havde han hørt råben og skrigen fra badeværelset, hvorefter han havde spurgt om kvinden havde behov for hjælp. Det havde hun ifølge reperatøren ikke. De højlydte skrig stoppede dog ikke, hvorefter han åbnede døren ind til badeværelset.

Airconditioning-reperatøren fortalte derefter at han så hunden ligge i badekarret og den var død. Han løb ind på badeværelset og trak hunden op af vandet.

Da Margaret efterfølgende blev forhørt, indrømmede hun at hun havde druknet hunden med vilje. Hun fortalte, at hun var frustreret over, at hunden konstant gøede og den også havde bidt hende. 

Ifølge politiet havde Kinsella haft et hårdt år, og havde brugt hunden til at afreagere efter farens og ægtefællens død. 

Efter hunden var blevet obduceret, blev Margaret Kinsella anklaget for dyremishandling.

Læs også

Afghansk hund sætter følelserne i kog: Er dette verdens smukkeste hund?

 

 

 

Dagens Gossip