Dummere end politiet tillader: To fulde mænd skiftedes til at skyde hinanden

Foto: Benton County Sheriff's Office

Bare fordi begge er enige, betyder det altså ikke, at det er lovligt at skyde hinanden. Det fandt to mænd fra Arkansas USA ud af, da de blev anholdt af politiet, efter at de havde skudt på hinanden.

To mænd fra Arkansas i USA er blevet anholdt af politiet, da de under påvirkning af alkohol valgte at skyde hinanden med rigtige våben. 50-årige Charles Eugene Ferris og den 36-årige Christopher Hicks blev tilbageholdt i mandags grundet en episode om søndage, hvor de simpelthen valgte at skiftedes til at skyde på hinanden.

Selvom historien lyder rigtig dum, så var de to mænd alligevel kloge nok til at iføre sig skudsikre veste. Til gengæld var de ikke kloge nok til at vide, at bare fordi en vest er skudsikker, så betyder det ikke, at man ikke kan komme til skade.

Læs også

Dumme mennesker og fyrværkeri kostede en hest livet

Den 50-årige Ferris blev derfor indlagt på hospitalet søndag aften, hvor han forsøgte at opdigte en historie for, hvordan han var kommet til skade. Han fortalte politiet, at han var blevet betalt $200 (1.300 kroner) for at beskytte sin kammerat, der skulle mødes med en mand klokken 22:00 om aftenen, hvor det så endte med et skyderi.

Charles Eugene Ferris skulle måske have koordineret historien med sin kone først. Foto: Benton County Sheriff's Office

Konen hængte ham ud

Desværre for den 50-årige Ferris, så havde han ikke fået instrueret sin kone i den lille løgn, eller også var hun bare rigtig godt træt af, at hendes mand var en tåbe, når han drak sig fuld. Det var nemlig hende, der fortalte sandheden til politiet.

Ifølge en erklæring fra politiet, som mediet Northwest Arkansas Democrat-Gazette har fået fat i, har konen nemlig fortalt, at hendes mand Charles Eugene Ferris og naboen Christopher Hicks havde drukket sig fulde sent på aftenen, og derefter havde de fået den fremragende ide, at de skyde hinanden.

Christopher Hicks blev skudt fem gange i ryggen, da han var på vej væk. Foto: Benton County Sheriff's Office

Først havde naboen skudt den 50-årige Ferris i brystet, hvilket ifølge mediet gjorde ham virkelig rasende. Han valgte derfor at tømme sit magasin i ryggen på sin nabo, hvilket betød, at han fik fem kugler i ryggen. Heldigvis for naboen Hicks, så var han også iført en vest.

De to mænd kan i værste fald blive dømt op til seks års fængsel, og folk i nabolaget kræver, at de bliver straffet, da de ikke føler, at deres børn er i sikkerhed, når de to tosser render rundt.

Læs også

Skulle passe på kælegrisen ’Princess’ i en time – Valgte at slagte hende

 

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip