Dummere end politiet tillader: Stamkunde røvede forretning - ‘Han bor derovre’

Foto: Shutterstock.com

Hvis man endelig skal begå et røveri mod en forretning, så vil det være en ganske udmærket ide at vælge en forretning, hvor man ikke kommer til dagligt.

Hvis man når helt derud, hvor man føler, at kriminalitet er den eneste måde at overleve på, så er man simpelthen også nødt til at gøre det ordentligt.

Har man ikke lagt en hundrede procent idiotsikker plan, så vil man stort set altid blive fanget af politiet. Der er dog ingen grund til at gøre det lettere for politiet, som en 37-årige brite gjorde for nyligt.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

Inden vi kommer til det håbløse i historien, så kan i nyde de andre skøre detaljer fra røverier, som Daniel Parra-Braun stod bag.

Måtte betale for at stjæle

Daily Mail skriver, at den 37-årige mand havde indfundet sig på en McDonalds i den engelske by Coventry, hvor han havde i sinde at stjæle indholdet af et kasseapparat. Han gik derfor op til kassen med en seddel, hvorpå der stod, at han var bevæbnet og ville have udleveret kontanterne.

Den ansatte kunne dog fortælle røveren, at han var nødt til at købe noget, ellers kunne han ikke åbne kassen.

Røveren købte og betalte derfor for en Hamburger, inden han kunne få udleveret hvad der svarer til cirka 1.100 kroner.

Boede lige overfor

Tilbage til det mest tossede ved historien. Den 37-årige mand havde nemlig ikke kun røvet et enkelt sted. Han forsøgte også at røve en kro og en William Hill-bookmaker.

Det lykkedes ham at få omkring 1.500 kroner med fra røveriet af bookmakeren, men det var også det røveri, der fik ham fanget. Den 37-årige mand var nemlig stamkunde hos den bookmaker, og han blev derfor genkendt af den ansatte.

Endnu værre var det, at røveren boede i en lejlighed lige på den anden side, så den ansatte i bookmakeren kunne udpege til politiet, at han boede lige på den anden side af gaden.

Politiet pågreb røveren og anholdte ham. I går fik han sin straf i retten, hvor han blev idømt fem års fængsel.

Læs også

Dum, dummere! Flyselskab sagsøger passager: Kastede lykkemønter i motoren

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip