Dyrepasser ville vise sig frem: Så gik det helt galt

​Foto: Twitter/Morris_Monye

Gæsterne måtte overvære et traumatisk syn foran løveburet.

Der er en meget god grund til, at man ikke skal forsøge at røre dyrene i zoologisk have, hvilket denne mand har måttet sande.

Læs også

Magnus Heunicke indkalder til møde om abekopper

Manden havde stukket sin finger gennem hegnet og vred den ind i løvehanens ansigt - så løven, der gjorde som rovdyr gør, benyttede lejligheden til at få et måltid.

Ifølge et øjenvidne var manden, der tilsyneladende var ansat i Jamaica Zoo, ved at vise sig frem for tilskuerne, da hændelsen skete.

Foto: Twitter/Morris_Monye

"Da det skete, troede jeg, at det var en joke. Jeg troede ikke, at det var alvorligt. Jeg var ikke klar over, hvor alvorligt det var, for det er deres job at lave et show," udtaler hun over for Jamaica Observer og tilføjer:

"Da han faldt ned på jorden, indså alle naturligvis, at det var alvorligt. Alle begyndte at gå i panik."

Derefter tilføjede hun nogle ret grusomme detaljer.

"Huden var helt væk, og det første led af hans finger manglede."

Manden, som nu mangler noget af sin finger, får ikke meget sympati i kommentarfeltet, da folk i stedet er mere bekymrede for løvens velfærd.

Pamela Lawson, der er administrerende direktør for Jamaica Society for the Prevention of Cruelty to Animals, fortæller Observer, at hændelsen ville blive undersøgt.

"Vi vil tage derned, og jeg vil kommunikere med det nationale miljø- og planlægningsagentur, der fører tilsyn med Jamaica Zoo," sagde hun.

Jamaica Zoo har udsendt en pressemeddelelse for at forsikre offentligheden om, at deres zoo er et sikkert sted for både mennesker og dyr.

Foto: Twitter/Morris_Monye

"Ledelsen og personalet her i Jamaica Zoo ønsker at forsikre offentligheden om, at vi fortsat er stolte af den kærlighed, omsorg og professionelle behandling, som vores dyr får," skriver de og tilføjer:

"De handlinger, der vises i videoen, er tragiske og repræsenterer ikke de sikkerhedsprocedurer, der til enhver tid skal overholdes i Jamaica Zoo."

"Det er en uheldig hændelse, som aldrig burde være sket, og vi - Jamaica Zoos familie - gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe denne herre videre."

Jamaica Zoo er i øjeblikket ved at undersøge hændelsen for at forhindre lignende skader i at ske i fremtiden.

Foto: Instagram

Folk på de sociale medier har været hurtige til at fordømme manden for hans handlinger.

"Se, manden ophidsede løven. Han blev ved med at klappe den i ansigtet og prøvede at få den til at hidse sig op. Jeg beder til, at han snart får det bedre. Men folk er nødt til at respektere dyr. Den stakkels løve er allerede bag tremmer, og så går han hen og lægger sine hænder i ansigtet på den," skriver en.

"Skide være med den mand, der stak sin hånd i løvens mund."

Læs også

EU råder lande til at planlægge behandling af abekopper med vacciner

 

Dagens Gossip