Dyrlæge kommer med dybfølt bøn til hundeejere: Det har de fortjent!

Skrevet af Mathias Busekist

20/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De har fortjent, at du bliver ved deres side.

Dagens topnyheder

Ligesom os mennesker, har vores elskede kæledyr - desværre - kun lånt tid til at blive nusset samt elsket, inden de skal krydse Regnbuebroen.

Og når det kommer til livets svære beslutninger, herunder om at aflive en kammerat, der har været ved din side i en hel række år, skal man huske at være hos dem til det sidste.

Derudover er det heller ikke nemt for den dyrlæge, der skal udføre indgrebet, men efter at have været vidne til tusindvis af hundes sidste øjeblik, har en dyrlæge nu udsendt en dybfølt bøn til hundeejere, der forbereder sig på at sige farvel.

En dyrlæge har i en Reddit-tråd forklaret, at selv om det kan være ekstremt svært for folk at håndtere, så skal man huske, at det er lige så forfærdeligt for det kæledyr, der går igennem det.

Et kæledyr, som for alt i verden ikke ønsker at være alene i sin sidste stund.

"Jeg føler, at det er den allersidste trøst, du kan give din ven, bare at være der ved deres side for at trøste dem," skriver dyrlægen ifølge LadBIBLE og tilføjer:

"Vi havde en for nylig som ramte mig hårdt. Jeg ville bare ønske, at det kunne være endt anderledes."

Dyrlægen forklarede, at nogle mennesker tror, at deres hund bare vil tro, at de har "forladt lokalet for en stund", men at de tager grueligt fejl.

"Selv hvis det var tilfældet, ville de stadig blive stressede."

"Den hund, vi aflivede, prøvede bogstaveligt talt så hårdt at gå ud af hoveddøren med sin snor, efter at dens ejere var gået, og den blev ved med at græde og stresse, indtil propofolen fik fat i den. Vi gjorde vores arbejde og gav alle godbidderne og kærligheden, men fokus var altid: "Hvor blev de af?

"Sig, hvad du vil, men det er bare ærgerligt, at dét skulle være hans sidste øjeblikke. Han var en rigtig god dreng og jeg ville ønske, han var mere afslappet, for jeg synes, han fortjente det."

Opslaget får medvind af en anden dyrlæge:

"Det kan være svært at sige farvel, men det er et helvede for dem."