Efter han gjorde dette ved sin medarbejder, skulle han betale hende 161.000 kroner

Foto: Shutterstock

Men sagen er langt fra slut.

Aishah Zaman, der bor i Glasgow, Skotland, blev udsat for en række nedværdigende og sårende bemærkninger fra sin arbejdsgiver Shahzad Younas, mens hun arbejdede for hans virksomhed, Knightsbridge Furnishing.

Hun fortalte retten om en række hændelser, hvor hendes chef var kommet for at skælde hende ud og nedgøre hende.

Younas har blandt andet kaldt hende navne som "motee" - et nedsættende udtryk på punjabi, der betyder "fed" - og havde fortalt hende, at hun ikke skulle fortsætte med at arbejde som DJ i nattelivet, fordi det er et "arbejde for en prostitueret".

Videre skulle Younas, som var en gift mand, have gjort en uvelkommen tilnærmelse til Zaman. Han skulle således have fortalt hende, at han følte sig tiltrukket af hende, og at hans hensigter var klare.

Læs også

DR-kendis skal være far igen - men konen har ét krav

I oktober sidste år blev 35-årige Zaman så tildelt cirka 161.000 kroner, efter at det var blevet fastslået, at hendes arbejdsgiver, Younas og hans firma, var ansvarlige for en række tilfælde af sexchikane.

Desværre er Younas' virksomhed, som tidligere beskæftigede hende, nu blevet opløst. Det betyder, at hun muligvis ikke vil se skyggen af det beløb, hun er blevet tildelt. 

"Det føles som om, at han spiller et spil. Det føles som om, han bare trækker det ud," siger hun til Daily Record og tilføjer:

"Jeg arbejder dag og nat og bruger alt, hvad jeg tjener, på det her. Jeg vil gerne føre det til ende, men jeg har ikke råd til det."

"Nu driver han sine forretninger fra Pakistan og Budapest - han kan drive dem fra hvor som helst."

"Men jeg ved bare, at han sidder og griner. I bund og grund har jeg tabt, og han har vundet."

I sin dom vurderede beskæftigelsesdommer Russell Bradley, at de hyppige og uønskede tilnærmelser, der blev rettet mod Zaman i hendes tid i virksomheden, var "uønskede og ydmygende".

Han fordømte på det kraftigste den anstødelige adfærd, hun blev udsat for, og beskrev den som afskyelig.

Younas hævdede senere, at Zaman havde underslæbt et beløb på 150.000 kroner fra virksomheden. Han sagde, at han ville droppe sagen, hvis hun droppede sagen mod ham.

Bradley gjorde det meget klart, at disse påstande var helt og aldeles falske.

Læs også

Kvinde nægter at forlade sin bil: Til sidst får betjenten nok og gør noget drastisk

 

Dagens Gossip