Efterforsker i Maddie-sagen fandt kvinden i lilla: Nu har sagen taget en uventet drejning

Madeleine McCann

En efterforsker i sagen om forsvundne Madeleine McCann troede, han havde fundet et vigtigt spor. Men nu er der nedslående nyt.

Tidligere på ugen kom det frem i medierne, hvordan den britiske kriminolog Heriberto Janosch Gonzalez mente at have identificeret en helt bestemt kvinde i sagen om forsvundne Madeleine McCann.

Det drejer sig om en kvinde klædt i lilla, som det britiske politi har eftersøgt i årevis i forbindelse med Madeleine McCanns mystiske forsvinden tilbage i år 2007.

Det skriver britiske Mirror.

Læs også

Vigtigt spor i Maddie-sagen: Mystisk kvinde klædt i lilla har været eftersøgt - nu er hun endelig identificeret

Den lillaklædte kvinde skulle være blevet set af to personer uden for den ferielejlighed i Portugal, hvor treårige Madeleine McCann boede med sin familie.

Heriberto Janosch Gonzalez mente at have fundet frem til, at kvinden var den bulgarske tjener Luisa Todorov. Hun er 58 år gammel og arbejdede på Ocean Club-resortet i Praia da Luz, da Madeleine McCann forsvandt for 10 år siden.

Heriberto Janosch Gonzalez har efterforsket sagen om Madeleine McCann i 10 år og var overbevist om, at Luisa Todorov var den mystiske kvinde i lilla.

Læs også

Vigtigt nyt spor i Maddie-sagen bringer efterforskere til Østeuropa

Luisa Todorov selv insisterer dog på, at hun ikke er kvinden, som politiet har ledt efter. 

- Jeg aner ikke noget om en kvinde i lilla. Det var ikke mig. Jeg talte med politiet for længe siden om Madeleine-sagen. Jeg vil ikke rigtig tale om det. Det er der ikke nogen heromkring, der vil. Det bringer mange dårlige minder tilbage, siger Luisa Todorov til Mirror og tilføjer.

- Ingen ved, hvad der skete med hende. Hvis det britiske politi vil tale med mig, så er det fint. Men jeg ved ikke noget.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Luisa Todorov bor i dag tæt på Praia da Luz, hvorfra Madeleine McCann forsvandt den 3. maj 2007. Madeleine McCanns forældre Kate og Gerry spiste på en tapasbar omkring 100 meter fra ferielejligheden, hvor deres tre børn lå og sov.

Senere opdagede de, at deres ældste datter ikke længere var i ferielejligheden. Siden har både portugisisk og britisk politi søgt efter Madeleine McCann, men indtil videre uden held.

Fem dage efter den treårige pige forsvandt, skulle både Luisa Todorov og hendes mand Stefan have udtalt sig til politiet. De nægtede dog begge at have kendskab til sagen og er ikke blevet afhørt siden.

Tidligere på måneden kom det frem i medierne, at betjente var rejst til Bulgarien i et forsøg på at opspore den lillaklædte kvinde, der blev betragtet som et væsentligt spor i sagen.

Forældrene til Maddie McCann får hjerteskærende nyheder om efterforskningen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip