Ejer lavede stor fejl: Willow var lige ved at dø

Foto: Privat/facebook

En katteejer gjorde en fatal fejl, som nær havde kostet katten Willow livet.

Amerikanske Lindsey Warnock delte et opslag på sin Facebook, som du kan se nederst i denne artikel, hvor hun fortalte om den hændelse, der kunne have haft fatale konsekvenser.

Læs også

Stort gennembrud i dansk drabssag

“I torsdags legede Willow med nogle liljer på mit kontor. Hun spiste ingenting. Hun daskede kun til dem og fik pollen ud over sig, før jeg fik hende væk. Vi grinte lidt af episoden, men tak gud for, at der var noget indeni mig, der sagde, at jeg burde google det,” skriver hun. 

Og der var nemlig rigtig heldig, at Lindsey valgte at gøre dette. For en hurtig ‘kan katte tåle lijler’-googlesøgning afslører, at det kan katte ikke. Faktisk er liljer farlige for både katte og hunde, men særligt katte er i risiko. Liljen har en gift, der kan give nyresvigt, og i yderste konsekvens være dødelig.

Det var disse lyserøde liljer, der var skyld i, at katten Willow blev forgiftet. Foto: Privat/Facebook.

I bad og til dyrelægen

Det fik Lindsey til at reagere hurtigt. Hun fik lynhurtigt vasket Willow og kørte til dyrlægen.

Her fik de sat gang i behandlingen, og efter to dage fik Lindsey den lykkelige besked om, at Willow ville overleve forgiftningen.  

“Jeg kan ikke beskrive den voldsomme skyld, jeg følte og stadig føler for at købe de dumme blomster. Jeg følte mig som en morder, en frygtelig kattemor, en frygtelig person. Jeg har haft katte hele mit liv og har aldrig hørt om liljeforgiftning. Dyrlægernes svar på dette var: ‘de fleste lærer det på den hårde måde.’ Lægerne og personalet hos Blue Pearl (dyrehospitalet) er virkelig de bedste! De reddede vores baby,” skriver Lindsey i Facebookopslaget.

Hun slutter af med at opfordre til at dele opslaget, så denne situation ikke sker for andre.

 

Læs også

Idioterne i Ikea: Kan du genkende dette?

 

 

 

 

 

Dagens Gossip