Eksklusivt steakhouse fik uventede gæster midt i den travle periode: Dette var årsagen

Foto: Shutterstock

Nusr-Et Steakhouse i London fik lørdag aften besøg af en række demonstranter, som ikke bryder sig om stedets forretningsmodel.

Lørdag aften blev en anelse mere uvant end normalt på den eksklusive restaurant Nusr-Et Steakhouse, som ejes af den kendte tyrkiske slagter kaldet for Salt Bae.

Der var ganske vist gæster i restauranten, men i løbet af aftenen kom der en række gæster, som ikke havde reserveret bord eller havde i sinde at bestille noget mad.

Læs også

Maria købte sandwich i supermarked: Hun blev 'frastødt' over, hvad hun fandt i den

Det var personer med tilknytning til Animal Rebellion, som udspringer af Extinction Rebellion. Klimabevægelser, som ofte laver nogle kontroversielle happenings for at sætte fokus på deres sag om manglende klimahandling.

I dette tilfælde var årsagen kød, som man hos Animal Rebellion gerne vil have nedsænket forbruget af. Otte personer skulle angiveligt være gået ind i restauranten omkring klokken 18 lørdag aften.

Herefter havde de sat dig ved borde, som var reserveret til andre senere på aftenen.  Ben Thomas er studerende og var en del af optrinnet. Han mener, at restauranter som Nusr-Et er symbolet på et ødelagt system.

"Mens to millioner mennesker er afhængige af fødevarebanker i Storbritannien lige nu, sælger influencer-kokke guldbelagte bøffer for mere end 1.000 pund. Bøffer og andet rødt kød, som vi ved har den største miljøpåvirkning," fortæller han ifølge Sky News.

I en video delt af Animal Rebellion på Twitter kan man se en kvinde blive båret ud på gaden af ​​restaurantpersonalet og efterladt til at sidde på kantstenen.

 

Læs også

Kort efter fødsel: Jeanette Ottesen skal skilles

 

 

Dagens Gossip