Ekstra krydderi på flyveturen: Stewardesse sælger sex på rejsen

Foto: Shutterstock

En stewardesse hjælper flypassagerer med at gøre rejsen en smule mere pikant. Hun sælger nemlig sex – både under og efter flyveturen.

Stewardessen, der også sælger hendes brugte nylonstrømper på nettet, lokker kunder til, ved at lade sig fotografere på vovet vis i flyet.

Læs også

Ulækkert: Derfor må du aldrig rede seng om morgenen

Hun har blandt andet delt et billede, hvor man ser hende trække op i sin nederdel i flyets køkken. Et andet delt billede viser, at hun på flyets toilet viser, at hun ingen trusser har på under sin British Airways-uniform, med billedteksten: "Ingen trusser om søndagen." 

Det er den britiske medie The Sun, der har bragt historien om kvinden, og i den forbindelse har de interviewet hende. Her fortalte hun, at hun er en del af British Airways' Heathrow-baserede besætning. 

Hun opkræver 25 pund (omtrent 205 danske kroner) for et par af sine nylonstrømper, men prisen stiger dog kraftigt, hvis der er tale om en-til-en-tjenester. 

Hun fortæller selv, at hun kræver, at der betales et startgebyr på 50 pund, hvis man vil mødes. Den efterfølgende pris varierer afhængigt af ønskerne til mødet. 

"Hvis jeg har reserveret et hotel i forbindelse med arbejdet, finder mødet sted der (London)." 

Hun mødes også gerne med kunder i udlandet, hvis hun er ude at flyve med British Airways, men siger dog: "Du skal booke et andet hotel for min sikkerhed og mit privatliv." 

Den uidentificerede stewardesse lover endda passagererne en speciel behandling i luften. 

Hun skriver følgende på sin hjemmeside: "Hvis du nogensinde vil have voksenunderholdning om bord, er alt hvad du skal gøre at give mig en sum penge, så får du en oplevelse efter eget valg." 

Ikke værdsat af kollegerne

Hendes deltidsarbejde vækker ikke ligefrem positiv opsigt hos hendes kolleger i British Airways. 

En af dem har sagt følgende til The Sun: "Hun prostituerer tydeligvis sig selv og booster hendes forretning ved hjælp af fotos taget ombord på BA-fly." 

"Hun er iført flyuniformen, og der er ingen tvivl om, at hun er stewardesse." 

"Det er chokerende og pligtforsømmende, og er ikke det image, BA ønsker af kabinepersonalet." 

British Airways har indledt en undersøgelse, for at identificere medarbejderen. 

Læs også

Amok i supermarked: Kunde smadrer flasker for flere hundredetusinde kroner

En talsmand sagde følgende til The Sun: "Vi forventer den højeste standard for adfærd fra alle vores kolleger til enhver tid, og vi undersøger påstandene." 

 

Dagens Gossip