Ella faldt i søvn på toget og vågnede op til uventet serviet fra fremmed: Da hun ser under servietten, kunne hun ikke tro sine egne øjne

Emil Martesen

2 uger siden

|

06/07/2024
Udland
Foto: Privat
Da Ella så under sedlen, kunne hun ikke tro sine egne øjne.

Dagens topnyheder

I en tid, hvor menneskelig forbindelse synes at være en mangelvare, har en anonym gavmildhed på et tog i England rørt hjertet af en ung kvinde og tusindvis af andre.

Den 23-årige Ella Johannessen fra Leeds Beckett University, blev overvældet af en ukendt samaritans handling, der efterlod £100 under en serviet på hendes skød, mens hun sov i toget.

Det kommer i kølvandet på, at Ella Johannessen tidligere den dag havde delt sin finansielle nød med sin mor over telefonen:

"Jeg talte med hende om, hvor lidt penge jeg havde, hvor bekymret jeg var for mine økonomi, og jeg blev ked af det", sagde hun ifølge BBC.

Den 23-årige fra Leeds Beckett University fortalte BBC, at hun kom i gæld i løbet af sit sidste studieår efter at have opgivet sit deltidsjob for at koncentrere sig om sit studie.

Og efter at have vågnet op fra en lur, opdagede hun den uventede gave, der fik hende til at græde af taknemmelighed:

"Efter forfærdelige 18 måneder, hvor jeg mistede min far og begge hans forældre, viste det mig, at der er venlighed og gode mennesker i verden," tilføjede hun videre ifølge mediet.

Ella Johannessen var da heller ikke et sekund i tvivl om, at hun måtte ty Facebook, for at dele sin oplevelse i håb om at finde den anonyme giver; hendes opslag er blevet delt mere end 2.800 gange.

I opslaget lægger hun ikke skjul på, at hun gerne vil finde personen og fortælle, at vedkommende er et fantastisk menneske.

Johannessen, der nu bor i Leeds, har besluttet at 'give venligheden videre' ved at frivilligt arbejde for en velgørenhedsorganisation.

Foto: Privat