Elle gav sin fyr et 'blæs': Pludselig fik han en rigtig ulækker overraskelse

Foto: Instagram

Elle var i færd med at give en fyr et 'blæs', da situationen pludselig udviklede sig i en ulækker retning.

Elle Brooke har afsløret, at hun engang endte med at kaste op ud over en fyr, fordi hun ville give ham et 'blæs', efter at have spist en wrap og drukket en milkshake fra McDonald's. Det skriver Daily Star.

Læs også

Hun lå i koma i 10 dage: Sådan føltes det

Hun har selv fortalt åbent om den bizarre og knap så lækre situation i en ærlig video, som hun har delt på med sine mere end 500.000 følgere på Instagram.

"Jeg var vegetar på det tidspunkt, og havde spist en wrap og drukket en milkshake med banan fra McDonald's, og jeg kastede op ud over den her fyr," fortæller Elle til The Blue Tick Show.

"Jeg kan huske, at det stadig var vildt koldt, og den her fyr lå bare og stirrede på det. Det var overalt."

Foto: Instagram

Influenceren, der bl.a. ernærer sig ved at sælge pikante billeder på nettet, blev herefter spurgt af intervieweren, hvordan hun stadig får fyre til at vise interesse for hende.

"Synes du ikke, at det er sjovt? Årh, det er bare lidt opkast. Kom nu," lyder det som svar fra Elle.

"Det er kun sket én gang, men jeg tror, at det var fordi jeg virkelig havde spist så meget, og jeg havde hans vedhæng helt nede i halsen."

Elle er kendt for ikke at være tilbageholdende med sine intime detaljer, og gik for nylig viralt, efter at have delt billeder af en skade på sin ene tånegl.

Ikke nok med det, så har hun også indrømmet, at hun flere gange har været under kniven. Blandt andet har hun købt en såkaldt 'designer-vag**a'.

Læs også

5-årig lægger arm til en tatovering, og nu går billedet verden rundt

Selvom man måske skulle tro, at det er alt, så er det ikke tilfældet. Elle har nemlig også tidligere indrømmet, at hun fik den 'designet' ud fra en anden kvinde, der også laver film og billeder til voksne.

 

Dagens Gossip