Embedsmand truede hund og tæskede løs på kone: Hun tog ikke tøjet hurtigt nok af

En 58-årige statsansat fra Mississippi er blevet anholdt af politiet, efter at han angiveligt skulle have slået sin kone, fordi hun ikke tog tøjet hurtigt nok af under sex.

Som regel plejer det at være et problem, hvis man skal vente på, at konen tager alt for lang tid om at gøre sig klar, når man skal ud af døren. For en embedsmand i Mississippi var det dog lige omvendt, da han ikke havde tålmodighed til at vente på, at hun tog sit tøj af.

Ifølge det amerikanske medie, Sun Herald, ble den statsansatte Douglas McLeod anholdt af politiet, efter at han angiveligt skulle have slået sin kone, da hun ikke tog sit tøj hurtigt nok af, da de skulle have sex.

Den 58-årige republikaner var beruset og havde et glas fyldt med alkohol i hånden, da betjente ankom til deres hjem kort før klokken 21.00 i lørdags. Betjentene noterede i deres rapport, at Douglas McLeod havde slået hans kone i ansigtet, hvilket havde givet hende næseblod, og der var blod på sengen og gulvet i soveværelset.

Læs også

Mand udelukket på livstid: Sad i fitnesscenter og onanerede til kvinder der squattede

"Jeg slår din hund ihjel"

Da politiet ankom til huset, var det Douglas McLeod der åbnede døren, og han havde svært ved at tro sine egne øre, da politiet fortalte, at de var der på grund af et opkald om vold i hjemmet.

“Laver I sjov med mig?”, skulle den statsansatte republikaner have sagt til betjentene ifølge Sun Herald.

Ifølge politirapporten har betjentene noteret, at Douglas McLeod talte mig sløret, og gik meget ustabilt. Han forsøgte at fortælle politiet, at alt var OK, men resten kunne politiet ikke forstå på grund af hans slørede tale.

De to betjente så to kvinder, der stod for enden af trapperne i hjemmet, og de så begge skræmte ud. Den 58-årige mands kone tog dog mod til sig og gik med betjentene, da de forsikrede hende om, at de ville holde hende væk fra hendes mand.

Sun Herald skriver, at konen rystede og var ked af det. Hun skulle have fortalt politiet, at han blev meget fuld, og pludselig så klikkede det bare for ham. Det skulle det angiveligt gøre ofte, fortalte hun til politiet.

Den anden kvinde fortalte til politiet, at konen kom løbende op til hendes værelse med blod i ansigtet, og hun lukkede hende ind og låste døren bag sig. Efterfølgende skulle Douglas McLeod have banket på døren og truet med, at han ville dræbe hendes hund, hvis hun ikke åbnede den.

Politiet tog Douglas McLeod med på stationen, hvor han blev natten over. Han blev løsladt mod kaution på $1.000. Tirsdag morgen skrev Mississippi statssenator David Blount, at Douglas McLeod burde trække sig fra sin stilling som embedsmand.

Mediet Sun Herald fortæller ikke noget om, hvorvidt konen fortsat bor hos din mand, eller om hun er flyttet væk.

Læs også

Ren tømmermænd i Thailand: Vågnede op efter bytur med penis skåret af

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip