Emily gik ud med skraldet uden bukser: Så fik hun vredt brev fra naboen

Foto: TikTok

Emily blev chokeret, da hun fik et vredt brev fra sin nabo, efter hun gik ud med skraldet uden bukser på.

Det er de færreste, der går op i, hvilket tøj, de er iført, når de skal ud med stranden. Det er nemlig et gøremål, og ikke et modeshow.

Læs også

Pokerstjerne beskyldes for snyd: Hun havde 'den' i underlivet

Derfor var en ung kvinde også noget chokeret, da hun modtog et vredt brev fra sin nabo, hvori der blev klaget over, at hun ikke havde tøj nok på, da hun gik ud med skraldet.

Emily, der selv har delt sin historie på det sociale medie TikTok, har også delt et billede af brevet: "Hej. Min mand kan se dig på vores Ring-kamera (dørklokke med videokamera, red.). Tag venligst bukser på, når du går ud med dit affald."

I brevet står der blot, at det er 'din nabo', der har afleveret det. Vedkommende, der har skrevet brevet, har derfor ikke ønsket at specificere, hvem der er afsender. Det skriver Daily Star.

Mange havde sandsynligvis været pinligt berørte over at modtage et sådant brev fra en nabo, der havde set dem udenfor uden bukser på. Sådan var det dog ikke for Emily.

Videoen, som hun har delt på TikTok, har fået mere end 15.200 likes, og er blevet delt med denne tekst: "Nah. Jeg har det godt, søde. Nyd det."

@emilyk8zz

Nah I’m good luv enjoy #fyp #marriage

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Nah I’m good luv enjoy #fyp #marriage

De brugere, der har kommenteret videoen på TikTok, har haft delte meninger om brevet. De fleste er naturligvis på Emilys side, da hun selv skal styre, om hun har bukser på eller ej, når hun går ud med skraldet.

Der er dog også andre, der mener, at hun bør beholde på bukserne på, hvis hun skal bevæge sig udenfor hendes dør.

"Skriv tilbage: 'Tak, men jeg har det godt. Tal med din mand - ikke mig'," er der en person, der har skrevet.

"Manden har ikke et problem med det, men han fik problemer med konen," lød det fra en anden, mens en tredje skrev: "Gå hen og vis dig foran kameraet."

Læs også

Monica vil være verdens tykkeste kvinde: “Mit mål er at blive så stor, at jeg ikke kan bevæge mig

En fjerde mente dog, at hendes nabo havde ret, og spurgte Emily, hvorfor hun gjorde det: "Hvorfor vil nogen gå ud med skraldet uden tøj på?"

 

Dagens Gossip