Endelig sker det: Universitet tilbyder undervisning i magi

04/10/2023 14:01

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Warner Bros
Foto: Warner Bros
Et universitet tilbyder en grad i ‘magi’.

Mest læste i dag

Et britisk universitet tilbyder en grad i 'magi' - hvis du gik glip af din plads på Hogwarts.

University of Exeter siger, at dets masterprogram i magi og okkult videnskab er et af de første af sin slags fra en britisk uni.

Og i modsætning til Harry Potters verden behøver du ikke vente på, at et brev fra en ugle falder ned i din skorsten, da der er åbent for ansøgninger nu, hvor kurset starter i september 2024.

Et overblik over kurset forklarer, at det giver eleverne chancen for at opbygge ekspertise, mens de "udforsker dine specifikke interesser inden for den lange og mangfoldige historie om esoterisme, hekseri, rituel magi, okkult videnskab og relaterede emner".

MA-programmet undervises af akademikere fra en række discipliner, herunder historie, litteratur, filosofi, arkæologi, drama og religion.

Universitetet har sagt, at det er et af de eneste postgraduate-kurser i Storbritannien, der giver studerende mulighed for at kombinere magiens historie med et så stort udvalg af andre fag.

Udbudte moduler på det et år lange kursus omfattede 'Den vestlige drage i Lore, Literature and Art', 'The Legend of King Arthur', 'Philosophy and Psychedelics' og 'Esotericism and the Magical Tradition'. Studerende vil også færdiggøre en afhandling som en del af deres studier.

Professor Emily Selove, kursusleder, sagde: "En nylig stigning i interessen for magi og det okkulte i og uden for den akademiske verden er kernen i de mest presserende spørgsmål i vores samfund.

"Afkolonisering, udforskningen af ​​alternative epistemologier, feminisme og anti-racisme er kernen i dette program."

Magi og Okkult Videnskab MA vil blive tilbudt i Institut for Arabiske og Islamiske Studier - og studerende, der er tilmeldt kurset, vil blive inviteret til månedlige møder samt deltage i ekskursioner.

Universitetet siger, at programmet 'er designet til at udvikle færdigheder til at forberede dig til en bred vifte af erhverv eller videre studier på ph.d.-niveau' og giver studerende mulighed for at hente 'uvurderlige overførbare færdigheder', såsom kreativ tænkning, motivation og selvtillid.

Du kan læse mere om kurset her.