Endnu en Beverly Hills 90210-stjerne er gået bort

Vi har ikke engang fået lov til at sunde os efter dødsfaldet af Luke Perry, og nu er endnu en Beverly Hills 90210-skuespiller gået bort.

Det meste af verden var i chok, da det kom frem den 4. marts, at skuespilleren Luke Perry var gået bort. Luke Perry der var bedst kendt fra tv-serien Beverly Hills 90210 var blevet indlagt efter et hjerteanfald i slutningen af februar, og i starten af marts, gav hans 52-årige krop op.

Det er dog ikke nogen let tid for venner, bekendte og fans af tv-serien, for mens man fortsat begræder tabet af Luke Perry, så er en anden skuespiller fra tv-serien gået bort. Ian Ziering der spillede Steve Sanders i tv-serien, har mistet sin skuespiller far, Rush Sanders, der blev spillet af Jed Allan.

I fem år havde Jed Allan fornøjelsen af at spille far til Ian Ziering i Beverly Hills 90210, og netop Ian Ziering er en af dem, der begræder tabet af den store skuespiller.

”Jeg er så ked af at høre, at vi har mistet endnu en 90210-skuespiller. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Jed Allan fra 94 til 99. Han spillede Rush Sanders, Steves far. En fantastisk fyr at arbejde sammen med, han vil blive savnet,” lyder det fra Ian Ziering på twitter.

Sov stille ind

Dødsfaldet af Jed Allan blev bekræftet af hans søn, Rick Brown, der i løbet af weekenden slog en besked op på Facebook.

”Det gør mig ondt at skulle skrive denne triste besked om, at min far er gået bort i aften. Han sov stille ind og var omgivet af sin familie. Han var højtelsket af os og af mange andre,” lyder det fra sønnen på Facebook.

Jed Allan døde den 9. marts i en alder af 84 år. Han har spillet utallige roller, og selvom han af mange herhjemme bedst vil blive husket for sin rolle som Rush Sanders i Beverly Hills 90210, så vil han i USA bedst blive husket for sin rolle som C.C. Capwell i Santa Barbara. Her indspillede han nemlig intet mindre end 1.100 afsnit fra 1986 til 1993.

Han har også spillet med i mere end 100 afsnit af Horton-sagaen, mens han har haft en enkelt rolle i CSI Miami. Hans seneste optræden som skuespiller finder vi i tv-serien The Bay, hvor han spillede Harold Johnson fra 2011 til 2012.

Læs også

Hvil i fred "Dylan" - Få et gensyn af de bedste øjeblikke med Dylan McKay

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip