Endte i gæld under pandemien: Så foreslog han sin kone, at hun burde sælge eksplicitte billeder

Foto: Private

Efter at være endt i gæld under pandemien, foreslog han sin kone, at hun kunne sælge nøgenbilleder, for at betale regningerne.

En mor blev tvunget til at sælge eksplicitte billeder af sig selv på OnlyFans, for at have råd til mad til sin datter. Det blev aktuelt, da hun og hendes mand endte i gæld under lockdown. Hun tjener hun op til 43.000 kroner om måneden på hendes mands idé. 

Den 25-årige influencer Brooke Schueneman fra Minnesota i USA begyndte oprindeligt sin karriere med at lave videoindhold til sin YouTube-kanal, hvilket tog fart i januar 2019.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

Efter at have fået datteren Charlize, havde familien det svært, da deres indkomst var begrænset. Som et resultat af dette, opbyggede Brooke og hendes mand, 27-årige Charles, en gæld på 181.000 kroner. 

Gælden opstod, da de ikke havde råd til at betale deres månedlige regninger, hvorfor de valgte at benytte et kreditkort til dette. Til sidst begyndte de at modtage breve om, at der ville blive lukket for deres elektricitet.

 

Efter pandemien ramte i 2020, kæmpede familien for at få det hele til at hænge sammen. De vidste derfor, at de var nødt til at tjene nogle penge hurtigt. Det var i denne forbindelse, at Charles foreslog, at Brooke kunne sælge eksplicitte billeder på OnlyFans. 

I september 2020 besluttede Brooke sig for at gøre alvor af idéen. Hun oprettede derfor en konto på OnlyFans, hvor hun begyndte at sælge eksplicitte billeder. 

Faktisk startede ud med at dele billeder af sine fødder. Det var et stort hit blandt hendes følgere, og inden for en måned havde hun tjent over 9.500 kroner. 

 

Som følge af den succes, som hun efterfølgende har haft på OnlyFans, har hun kunne betale familiens regninger. Derudover har hun også haft muligheden for at hjælpe familier i nød. Brooke har desuden selv fortalt, at det er en af de bedste beslutninger i hendes liv. 

Da Brooke begyndte at sælge personligt indhold til sine abonnenter, begyndte hendes indkomst også at stige. Det har ført til, at hun tjener markant flere penge, end hun hidtil har gjort. 

Selvom hun ikke deler nyt indhold på OnlyFans specielt ofte, tikker der alligevel penge ind hver måned. Brooke har efterfølgende udtalt, at hun er taknemmelig for platformen, og at hun ikke ved, hvordan hendes familie ville have klaret sig uden. 

Desuden støtter hendes mand fortsat op om hendes aktiviteter med at sælge denne type billeder på nettet.

"Min mand støtter mig så meget og sætter pris på, hvor hårdt jeg arbejder på alle mine platforme, for at hjælpe med at putte mad på bordet, hvilket jeg er så taknemmelig for, da hans støtte har hjulpet mig med at komme igennem denne hårde periode," sagde hun ifølge Ladbible.

Læs også

Marie beder om et tegn, inden hun besøger sønnens grav: Så sker der noget utroligt

 

 

Dagens Gossip