Entrepenør malede gule linjer under beboernes parkerede biler, og så blev der uddelt parkeringsbøder

Foto: Shutterstock

Beboerne på en lille vej i Wokingham i England fik sig noget af en overraskelse, da de vågnede onsdag morgen. En entrepenør, ansat af byrådet, havde malet gule linjer under deres parkerede biler og kort tid efter, fik de alle tildelt en parkeringsbøde på 70£.

Beboerne på en lille vej i Wokingham i England var ikke blevet informeret om, at der onsdag morgen skulle være vejarbejde på deres vej.

Alligevel vågnede de alle op til en parkeringsbøde på 70£ (lidt over 600kr), da entrepenøren, som stod for vejarbejdet, havde malet guler linjer under deres parkerede biler. 

Læs også

Lesbisk kvinde nægtet hysterektomi på grund af sin seksuelle orientering

Beboerne insisterer alle på, at de ikke var blevet informeret om vejarbejdet eller havde fået fortalt, at de ikke måtte parkere på deres egen vej. 

19-årige Moeen Ulhaq havde selv en bil parkeret på vejen og fik dermed også en bøde. Han forklarer, at arbejderne brugte en kran til at løfte bilerne.

Han udtaler til The Sun: "Jeg vågnede cirka kl 10:30, og min mor fortalte mig, at de flyttede vores biler og malte linjer. Én efter én løftede de hver bil og satte dem ned igen. Jeg kom derud, og min bøde var udstedt kl 11:20."

Det har senere vist sig, at beboerne ikke har lavet en fejl. En rådsmand fra området har udtalt, at hun tilbød at markere beboernes biler, men at byrådet forsikrede, at det ikke var nødvendigt, da der ville blive skiltet med parkering forbudt, inden vejarbejdet gik i gang.

En talsperson fra byrådet har dog indrømmet, at der ikke blev opsat skiltning om parkering forbudt, og at de vil "tage det op med entrepenøren og gennemgå deres interne processer."

Samme talsperson har beklaget og kaldt det "et uheldigt tilfælde", at der var parkeringsvagter i området samtidig med vejarbejdet. 

Talspersonen udtaler ifølge The Daily Star: "Til dem som har modtaget en parkeringsbøde, og stadig ikke har indsendt en klage; vær venlig at kontakte os, og så vil vi arbejde på at få den annulleret. Vi accepterer fuldkommen, at de er blevet udstedt ved en fejl."

Læs også

Kirurg laver utilgivelig brøler på 82-årig patient