Eric Trump med vild påstand: Derfor blev min far rask så hurtigt

Nu fortæller Eric Trump, hvorfor hans far, Donald Trump, allerede var på benene kort at være smittet og indlagt med coronavirus.

Den amerikanske præsident Donald Trump og hans hustru Melania, blev begge smittet med coronavirussen. Det skete lige midt i den amerikanske valgkamp. Den 2. oktober skrev han på Twitter:

Læs også

Corona-studie afslører: Så mange dage kan corona overleve på din skærm

“I aftes blev Melania og jeg testet positive for Covid-19. Vi går omgående i karantæne, og begynder på vores helbredelsesproces. Sammen kommer vi gennem dette.” Denne påstand efterlevede præsidenten, for kort efter var han allerede på benene igen, og det skyldes én specifik ting. Det påstår Eric Trump, der er søn af Donald Trump, i et interview, skriver The Independent

Bliver mobbet på sociale medier

36-årige Eric Trump bliver på sociale medier hånet af mange, da han har udtalt, at Donald Trump har taget en vaccine mod Covid-19 - en vaccination, der endnu ikke findes. Du kan se interviewet øverst i denne artikel. 

I interviewet bliver han spurgt ind til sin fars helbred, og hvordan sygdomsforløbet har været. 

”Jeg kan fortælle dig, at det var fantastisk. Det underbygger faktisk, hvor gode nogle af disse vacciner, der oprettes, er,” forklarer han og fortsætter: 

“Hvad min far har gjort på vaccinefronten, kunne ingen have gjort. Ingen kunne have gjort det. Min far begyndte bogstaveligt talt første dag med at skabe denne vaccine. Han arbejdede for at skubbe denne vaccine, og nu tog min far den bare! Og du kan se, hvor godt han kom over den, og jeg synes det er en inspiration. Som amerikanere skal vi være meget stolte af det,” konkluderer han. 

Eric Trump forklarer, at med vaccine mener han den medicin, som Donald Trump fik, mens han var indlagt.

Læs også

Efterlysning: Har du købt Lotto her?

 

 

 

Dagens Gossip