Fængslet for mærkelig tatovering på testiklerne

Foto: Shutterstock

En mand er blevet fængslet, fordi han har fået en stødende tatovering på sine testikler.

En østrigsk soldat er blevet fængslet af en relativt atypisk årsag. Han er nemlig blevet fængslet, fordi han har fået tatoveret et hagekors på sine testikler.

Læs også

Vanvittig vaccine-konspiration: 'Vaccinerede bliver magnetiske'

Det Tredje Rige-fanatikerne blev desuden opdaget i at posere på billeder med nazistisk udstyr, mens han drak Hitler-brandet vin og delte nazistisk propaganda på nettet. 

Det skriver det britiske medie The Sun

Den 29-årige nynazist fra Sankt Veit an der Glan blev i retten i Klagenfurt idømt 19 måneders fængsel for at glorificere nazismen samt ulovlig våbenbesiddelse den 8. juni. 

I rette blev det forklaret, at manden drak næsten to flasker whisky, inden han lod sin bror tatovere det forbudte symbol på hans testikler.  

Derefter delte han et billede på nettet, ligesom han viste en række øvrige soldater under en druktur efter en dag med træning. 

Manden, hvis navn ikke er blevet frigivet som følge af lokale love om privatlivets fred, har en plettet straffeattest og er tidligere idømt to års fængsel for vold efter et slagsmål på en festival i hans hjemby. 

Under retssagen hævdede soldaten, at han var 'ked af det' og 'flov' over sine tidligere handlinger. 

"Jeg blev blandt ind i et dårligt selskab. For os var at, hvad der ikke var tilladt, noget vi blevet tiltrukket af, men vi undervurderede alle enormt, hvor meget stor en fejl, det var," sagde han i retten. 

Det var første, da østrigske efterforskere åbnede en sag om den ulovlige tatovering, at manden fik øjnene op for, hvilket 'nonsens' nazistisk forherligelse er. 

"Bortset fra det, kan jeg ikke give nogen rimelig forklaring på, hvorfor jeg gjorde det," tilføjede han. 

Han hævder, at han har trukket sig fra de højreekstremistiske grupper for mere end otte år sigen. Derudover hævder han også, at han er stoppet med at drikke, efter at have været i fængsel. 

Foruden dette, så tilføjede han også, at hans tatovering på testiklerne ikke længere er synlig. 

Hans advokat, Franz Zimmermann, udtalte efter retssagen, at de har intentioner om at anke dommen.

Læs også

Beslaglagt Lamborghini kan blive din: Politiet vil sætte den på auktion

Den østrigske lov Prohibition Act of 1947 giver mandat til fængselsstraffe til dem, der forsøger at genoplive eller glorificere organisationer, der minder om nazistpartiet.

 

Dagens Gossip