Familie efterladt chokeret og forfærdet over tyvs nye indbrudsmetode

Foto: Facebook

Familien i Bristol blev chokeret og forfærdet, efter at en indbrudstyv havde skåret et stort hul i deres hoveddør og stjålet uvurderlige ejendele.

Aaron Barnes, der bor i Downend, sagde, at mens hans kæreste ikke var hjemme, kom en sølvfarvet varevogn kørende uden for deres hjem torsdag den 12. maj.

Aaron, der er far til én, fortæller at naboerne hørte elværktøj blive brugt, men at de troede, at det var arbejde, der blev udført på et nærliggende hjem - men realiteten var en helt anden.

Læs også

Breaking: Finland søger om medlemskab i NATO

Ifølge BristolLive kom Aarons kæreste nemlig hjem til synet af et stort hul i deres hoveddør, hvorefter hun konkluderede, at der var blevet stjålet ejendele for mere end 65.000 kroner - samt ting af stor sentimental værdi.

"De tog ting og sager, som jeg aldrig får tilbage," siger den 37-årige, der tilføjer:

"Min søns første tand, hans hospitalsarmbånd fra da han blev født og nogle personlige smykker, som jeg havde lavet af hans fodaftryk. Det er bare ulækkert, hvad de har gjort."

Aaron sagde, at familien har boet lykkeligt i området i fire år, men at hans partner nu er blevet efterladt skræmt af invasionen.

"Hun er som forstenet. Hun ønsker ikke at forlade huset, og hun vil have familiemedlemmer omkring sig hele tiden."

"De vidste, hvor de skulle hen, og jeg er bekymret for min familie."

Foto: Facebook

I et Facebook-opslag udlovede han en kontant dusør for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af forbryderen.

"Jeg er villig til at betale 500 pund til enhver, der har de rigtige oplysninger, som kan hjælpe mig selv og politiet."

Politiet har ligeså været ude at opfordre folk til at stå frem, hvis de har oplysninger om sagen.

"Vi blev kaldt til en ejendom i Northcote Road, Downend, South Gloucestershire, kl. 9 i dag (torsdag, maj 12, red.) af en kvinde, der var kommet hjem og så, at der havde været indbrud i hendes hjem," udtaler en talsmand for Avon and Somerset Police, hvorefter der tilføjes:

"Betjente sikrede og gennemsøgte ejendommen. På baggrund af yderligere undersøgelser konstaterede det sig, at gerningsmanden havde stjålet forskellige smykker samt et stort kontantbeløb."

"Hvis du har set noget usædvanligt, eller hvis du har optagelser fra overvågningskameraer eller dørklokker, som kan være til hjælp for efterforskningen, bedes du ringe til 101 og oplyse referencenummer 5222110000 til opkaldsbehandleren."

Læs også

Isbutik skal betale 340.000 kroner i "følelsesmæssige skade" til fyret medarbejder

 

Dagens Gossip