Familie fandt deres kat 450 kilometer fra deres hjem: Årsagen bag er rørende

Skrevet af Kamille Isaksen

17 uger siden

|

31/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da familien så efterlysningen, var de ikke i tvivl om, at det var deres kat.

Dagens topnyheder

Man hører ofte om katte, der forsvinder fra deres hjem i flere dage, og pludselig er de tilbage, hvor de hører til. Som ejer har man oftest ingen ide om, hvad ens kæledyr laver i den pågældende tid, men man har størstedelen af tiden en ro i maven, da man regner med, at katten altid kan finde hjem igen. 

I en utrolig historie om dyrenes utrolige instinkter har en familiekat ved navn Cocci bevist, at den ligegyldigt hvad, altid kan finde en vej hjem igen. 

Kattens familie flyttede fra den ene ende af Frankrig til den anden grundet arbejdsmæssige årsager, hvilket resulterede i, at de tog deres tre katte med sig, herunder Cocci. Men i august 2021 forsvandt Cocci, hvilket efterlod familien i stor bekymring, da den var væk i lang tid. 

Det skriver Good News Network

Katten overraskede sin familie ved at tilbagelægge en utrolig rejse på mere end 450 kilometer for at vende tilbage til sit gamle hjem.

Moren fortalte sine børn, at hun troede, Cocci var gået hjem for at lede efter dem i deres gamle by, men troede ikke selv på, at det kunne være sandt. Overraskende nok blev en fremmed kat fundet mere end 450 kilometer væk, kun fem miles fra familiens tidligere hjem. Familien genkendte straks sin kat på et Facebook-opslag, selvom hun "så helt anderledes ud".

Den eventyrlystne kat blev undersøgt af en lokal dyrlæge, som bekræftede, at det savnede dyr var 10 år gammelt og steriliseret, akkurat som Cocci.

Cocci blev genforenet med sin familie og tilbragte tre uger hos dyrlægen for at komme sig over sin lange rejse. Hun vejede mindre end et kilogram, havde lopper og orm, og en infektion i ansigtet. 

Denne utrolige historie om en kats rejse tværs over Frankrig og dens genforening med sin familie er et vidnesbyrd om dyrs utrolige evne til at finde hjem og deres stærke bånd til deres menneskelige familier.