Familie købte kufferter på auktion: Hvad de fandt indeni har skabt overskrifter over hele verden

Foto: Shutterstock

En newzealandsk familie gjorde i sidste uge et gruopvækkende fund i nogle kufferter, de havde købt på auktion, og nu har de følt sig tvunget til at flytte på grund af den store medieopmærksomhed.

I sidste uge blev der i den sydlige del af byen Auckland i New Zealand afholdt en auktion, hvor blandt andet glemt bagage fra lufthavne blev bortauktioneret. 

Normalt er det en god chance for at få store værdier for små penge, men da en lokal familie købte nogle kufferter ved auktionen, fik de noget med hjem, som vil formentlig vil påvirke dem resten af deres liv.

Læs også

Han havde set frem til at spise sine chips: Blev chokeret ved synet af posens indhold

Ifølge New York Post indeholdte kufferterne nemlig ligdele. 

Mediet skriver, at naboer har forklaret, at familien var ved at læsse 'indkøbene' fra auktionen af en trailer dagen efter købet, da en frygtelig lugt pludselig spredte sig i området. 

"Jeg kunne lugte den her [red. i naboens indkørsel]. Jeg troede, at det var en død kat eller noget," har en nabo således udtalt. 

Det viste sig dog til familiens skræk, at kufferter, som havde stået på et lager i mindst tre år, indeholdte ligdele fra et endnu ukendt antal lig.

Foto: YouTube / New York Post

Ifølge TV2 er der dog tale om ligdele fra mindst to børn på mellem fem og ti år. 

New York Post skriver, at det lokale politi endnu ikke har identificeret ligdelene, ligesom det ikke er blevet bekræftet, hvor mange forskellige lig der er dele fra. 

"Politiets prioritet er at bekræfte identiteten af de afdøde, så vi kan fastlægge de fulde omstændigheder bag opdagelsen," har én af efterforskerne på sagen, Tofilau Faamanuia Vaaelua, forklaret. 

Han har desuden forklaret, at politiet arbejder på at fastlægge, om der er tale om dele fra mere end to lig. 

Familien er 'flygtet'

Den frygtelige sag har naturligvis skabt stor opmærksomhed i lokalområdet, ligesom adskillige internationale medier har dækket sagen. 

Det har nu ifølge en bekendt af familien fået den pågældende familie til at flytte midlertidigt, fordi det har været så voldsom opmærksomhed ved deres hjem.

Ifølge familiens bekendte har familien det "fint," men de vil gerne have fred. 

En af familiens naboer, Shelton Hoana, har desuden udtalt: "Jeg har ondt af familien, fordi de ikke har noget med det at gøre. Og hvem end der gjorde det, kom nu, kom frem. Det er en smule uretfærdigt [...]. Det er frygteligt, fucking skræmmende."

Læs også

Uvejret raser: Flere dræbte i stormvejret

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip