Familie reddet ved et tilfælde: Da 14-årig datter ikke kunne komme på nettet, opdagede faren uhyggelig årsag

Foto: Shutterstock.com

Faderen var ved at gå i seng, da datteren klagede over manglende internet, hvilket endte med at redde familiens liv.

Det er nok en af verdens bedste opfindelser.

Med internettet ved hånden er der stort set ikke de oplysninger, som man ikke kan finde, samt en masse mere eller mindre underligt materiale. For hver artikel eller vigtige rapport, findes der også et utal  af kattevideoer af katte, underlige koreanske popsange eller noget helt tredje, som også udgør det store internet.

Læs også

Fisker fandt død kæmpehaj i vandet: Fik et chok, da han så hvad der gemte sig i maven

Men for enen familie i den skotske by Portadoan spillede internettet, eller manglen på samme en stor rolle og i dag kan familien takke internettet for at de overhovedet er i live, skriver Mirror. 

Det var familiens 14 årige datter Alexandra, der tirsdag aften forstyrrede faderen Patrick Durands nattero og klagede over at internettet ikke virkede.

"Vi var gået i seng omkring klokken halv elleve, og jeg var gået til ro, da jeg skulle arbejde næste morgen. Men kort tid efter kom min datter ind og sagde at nettet ikke virkede. Jeg var allerede halvt faldet i søvn, men jeg sagde, at jeg ville kigge på det," siger Patrick Durand til avisen.

Faderen måtte derfor stikke i sutskoene og undersøge sagen nærmere, og det var en heldig beslutning.

For da Patrick Durand skulle op for at rydde med den genstridige internetrouter, kunne han straks mærke lugten i næsen.

Lugten af røg. Det viste sig nemlig, at familiens tørretumbler var brudt i brand, og at ilden var ved at gribe fat i garagen, der var placeret i forlængelse af huset.

Foto: Familiens tørretumbler var brudt i brand, og røgen var helt tyk.

"Jeg troede, at der var noget der var kortsluttet, så jeg gik ud i garagen for at hente en skruetrækker. Da jeg åbnede døren, var røgen helt tæt. Jeg kunne intet se, udover flammerne fra tørretumbleren," siger faderen.

Patrick Durand løb derfor ud i sin bil, hvor han havde en lille pulverslukkede liggende, hvorefter han egenhændigt kunne slukke ildebranden.

Familiefaren greb straks en pulverslukker i sin egen bil og fik branden under kontrol

"Det er helt uvirkeligt og meget skræmmende. Du tror aldrig, at sådan noget sker for dig. Jeg er så taknemmelig for, at min datter opdagede at internettet var gået ud. Det kunne være endt rigtig galt, hvis det var sket, mens vi sov," siger faderen til avisen. 

Senere kom brandvæsenet og hjalp til og både mor og far, samt familiens tre børn slap alle med forskrækkelsen.

Læs også

17-årig elev ydmyget, da hun ikke havde bh på i skole: Én kommentar fra skolelederen fik hende til bryde sammen