17-årig elev ydmyget, da hun ikke havde bh på i skole: Én kommentar fra skolelederen fik hende til bryde sammen

Foto: Lizzy Martinez

En 17-årig teenagepige blev ydmyget på det groveste, da hendes lærer sendte hende på kontoret, hvor hun måbede over den vanvittige anmodning.

Teenagepiger kan være noget af en mundfuld, hvilket mange forældre kan skrive under på.

Når hormonerne banker rundt i kroppen, så kræver det en ægte diplomat at sikre, at de unge mennesker ikke kommer ud af døren i alt for udfordrende eller provokerende tøj.

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

Men for 17-årige Lizzy Martinez fra den amerikanske stat Florida, var skolelederens kommentar om hendes påklædning alligevel alt for grov, skriver Daily Mail.

Teenagepigen havde nemlig valgt ikke at tage bh på i skole tidligere på ugen, og det blev i den grad bemærket af læreren, der sendte pigen op til skolelederens kontor, da hendes påklædning forstyrrede ‘drengene i klassen,’ som læreren så uelegant formulerede det.

På skolelederen Violeta Velazquez’ kontor blev den unge pige spurgt, om hun havde en bh på:

"Jeg spurgte: ‘Laver du sjov?’," siger Lizzy Martinez, hvorefter den kvindelige skoleleder bad hende om at tage en t-shirt på under hendes trøje for at dække hendes brystvorter.

Foto: Lizzy Martinez

Det fik Lizzy Martinez til at græde.

"Jeg følte mig så flov og ydmyget," genkalder den 17-årge skolepige.  

Men efter at have iklædt sig den ekstra t-shirt, vurderede skolelederen at brystvorterne stadigvæk var alt for fremtrædende og sendte pigen ned til sundhedsplejersken, hvor at hun kunne dække brystvorterne ved hjælp af plastre.

Det fik Lizzy Martinez til at skrive på Twitter, hvor hun anklagede skolen for at ydmyge og nedgøre hendes krop på den facon.

"Min skole mener dybest set, at drenges indlæring er meget vigtigere end min og at jeg skal skamme mig over min krop," skrev den unge teenager blandt andet i sit opslag på Twitter.

Historien har siden fået stor opmærksomhed i amerikanske medier, hvilket har fået distriktschefen for skolen til at blande sig i sagen.

"Denne sag kræver en nærmere gennemgang. Der er dog ingen tvivl om, at sådanne sager skal håndteres anderledes fra skolens side, og at der bliver indført en række procedurer, der skal sikre dette," siger distriktschef Mitchell Teitelbaum i en udtalelse til pressen.

Distriktchefen påpeger dog, at eleven brød skolens regler, når hendes påklædning distraherer andre elever, og at skolen blot forsøgte at løse det problem.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet