Familie risikerer bøde på 6.500 kroner for at pynte op til jul for tidligt

Foto: FOX

En familie står til en stor bøde, fordi de har valgt at pynte op til jul for tidligt.

En amerikansk familie fra Florida modtager potentielt en bøde på 6.500 kroner, fordi de har pyntet op til jul for tidligt.

Læs også

Afsløret: Her er alle deltagerne til den nye sæson af ‘Stormester’

Den 8. november modtog familien Moffa et brev fra deres grundejerforening, hvori de bliver truet med en bøde.

Far Michael Moffa har fortalt til Fox 13, at han var nødt til at booke en professionel dekoratør tidligt i år, fordi det var den eneste ledige tid hos vedkommende.

"Vi kunne ikke komme ind på sidste års. Vi reserverede faktisk i år fra sidste år. Den 6. november var datoen, han havde tidligt, så vi tog den," sagde han.

Foto: FOX

I brevet fra Westchase Community Association fremgår det, at familien vil blive idømt en bøde på 100 dollar for hver dag, dekorationerne forbliver oppe.

Ifølge foreningen har familien Moffa ganske enkelt pynt alt for tidligt op til jul, og derfor står de nu til en bøde på op mod 6.500 kroner.

Tilsyneladende var det i henhold til foreningen ikke tilladt at pynte op til jul, før afholdelsen af Thanksgiving den 25. november.

Deres juleisbjørn og juletræer på bagsiden er måsket sluppet gennem nåleøjet, men de dekorationer og pynt, som de har på forsiden af deres hus og i deres forhave er tilsyneladende for meget for nogle.

Foto: FOX

"Hvis du ser på lysene, så er det ikke voldsomt, vel? Og når de er tændt, ser de faktisk ret seje ud, og børnene nyder det, og det giver dem et smil på læben," sagde Michael.

Grundejerforeningens brev med bøden ankom først 48 timer efter, at dekorationerne var blevet sat op.

Husejer Chelsea Moffa har delt et opslag på Facebook, hvori hun beskriver hændelsen, hvilket har skabt forargelse og vrede hos flere folk i området.

Foto: FOX

"Vi troede ærlig talt aldrig, at det ville blive til, hvad det er, men jeg er taknemmelig for, at det er, fordi jeg føler, at det bare har bragt alle over hele landet sammen," skriver hun.

Hun har endda modtaget støtte fra selveste Mariah Carey, der har delt en artikel om familien Moffas historie.

Grundejerforeningens advokat har efterfølgende afsløret, at det var en nabo, der klagede over, at familien havde pyntet op til jul for tidligt.

Der skal først afholdes en afstemning i foreningen, før familien modtager den potentielle bøde.

Læs også

Hans ekskone sagde, at datteren var syg: Da han kiggede i køleskabet, skyndte han sig ud af døren

"Jeg forstår, at der er retningslinjer, men det her er lidt for ekstremt," sagde Michael.