Fanget på kamera: Stort skilt på motorvejen falder ned

Foto: Shutterstock.com

En 53-årig kvinde fik sig i den grad noget af en overraskelse, da et stort motorvejsskilt faldt ned lige foran hendes bil.

Vi har sikkert alle sammen frygtet det ene lille smule, når man kommer kørende på motorvejen. Men reelt set er der vel ingen der har troet på, at de store skilte, der hænger og giver anvisninger til ens destination, rent faktisk skulle ende med at falde ned.

Det var uhyggeligvis, hvad der skete på en motorvej i Australien, og det hele blev filmet på et forrudekamera hos passageren i den bagvedkørende bil.

Heldigvis var der ikke nogen, der kom alvorligt til skade i den bizarre ulykke, men det kunne være gået grueligt galt, hvis skiltet var faldet ned blot et millisekund efter, at det skete. Skiltet faldt nemlig ned lige foran bilen, og gjorde dermed mindre skade, end det havde forvoldt, hvis det faldt ned ovenpå bilen.

Der er måske foregået noget kriminelt

Politiet mistænker ikke, at det skulle være vinden, der fik skiltet til at falde ned, og de mistænker derfor, at der kan være sket noget kriminelt. De har derfor valgt at køre rundt og undersøge andre skilte i nærheden, for at se, om disse skulle være blevet løsnet.

Hos vejdirektoratet i Victoria, hvor episoden fandt sted, har de også sagen som en topprioritet, og de prøver at finde ud af, hvordan det kunne gå så galt til.

”Vi tager det meget seriøst, og jeg kan forsikre om, at vi har en grundig undersøgelse i gang, for at få en forståelse af, hvordan det skete,” fortæller Graeme Chambers, der er leveringsdirektør hos MRPA i Victoria, inden han fortsætter:

”Vi fik mobiliseret alle vores ingeniører, med det samme vi blev bekendte med ulykken,”

Ifølge TV-stationen 9 News Melbourne, var passageren i den ramte bil en 53-årige kvinde, og selvom hun ikke fik nogle større skader, blev hun fragtet til det lokale hospital, hvor hun forventes at blive udskrevet senere i dag.

Du kan se hændelsen her:

Folk på de sociale medier er allerede begyndt at kommentere på videoen, hvor en person blandt andet skriver, at det er endnu en grund til, at man ikke skal anskaffe sig en cabriolet

Læs også

Bizar video: 33-årig slikker på fremmeds dørtelefon i flere timer

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip