Far blev fortalt at hans symptomer kunne løses ved at ‘ånde’ i en pose: Det viste sig at være en løgn

08/06/2023 14:44

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Brain Tumour Research
Foto: Brain Tumour Research
Keith Evans fra Bulkington, Warwickshire, blev oprindeligt bedt af læger om at "ånde i en papirpose", da han følte sig angst, men han fik til sidst en ødelæggende diagnose.

Mest læste i dag

En far blev fejldiagnosticeret med angst og fik besked på at "puste vejret i en papirpose" - da han faktisk havde hjernekræft.

Keith Evans døde kun 27 år gammel, fem år efter den korrekte diagnose, på trods af at han fik at vide, at han kun havde seks måneder tilbage at leve.

Og under hele sin kræftrejse samlede manden titusindvis af pund til velgørenhed, mens han gennemgik strålebehandling og livslang kemoterapibehandling.

Hans mor Lorraine huskede, hvordan læger konstant havde fortalt Keith, hvordan han kunne håndtere hans angst, efter at han først kollapsede med et panikanfald i en alder af 21 i februar 2010.

Faren til en udviklede senere smertefuld hovedpine og fik værktøjer til at håndtere sin angst.

Uger senere under et besøg hos sin læge, blev Keith henvist til en MR-scanning, hvor han blev diagnosticeret med et glioblastom (GBM) - en hurtigt voksende og aggressiv hjernetumor.

Lorraine talte fra sit hjem nær Nuneaton, Warwickshire, og sagde: "Vi følte os som paranoide forældre.

"Selvom han på det tidspunkt var til samtale til et nyt job, troede vi, at dette kunne have forårsaget uroligheder, men det virkede mærkeligt at få at vide, at han havde panikanfald.

"Efter flere lejligheder, hvor vi ringede til 999, fik vi at vide det samme, og Keith fik måder at håndtere sin angst på, herunder at trække vejret i en papirpose."

Keith var fast besluttet på at være en af ​​de fem procent af GBM-patienter, der overlever mere end fem år. Det skriver Mirror.