Far gider ikke opvasken: Nu serveres julemiddagen sådan her

Foto: Facebook

En mand er blevet mødt af massiv kritik for sin 'skøre' og 'dovne' måde at servere julemaden på.

En mand er blevet mødt af stor kritik på nettet, hvor han blandt andet bliver kaldt 'doven'. Det sker efter, at han har afsløret, at han serverer julemad til sin familie i foliebakker, så han ikke behøver at vaske op.

Læs også

Kasseekspedient reagerer hurtigt, da bange kvinde henvender sig: Nu hædres hun som helt

Den travle far besluttede, at han ikke ønskede at vaske op, som han var nødt til at gøre forrige jul. I stedet for at give tallerkener til sin familie, besluttede han ganske enkelt at servere julemaden i store foliebakker.

Manden placerede simpelthen en af de store foliebakker ved hver stol, der stod ved familiens spisebord.

Hans familie tog derfor for sig af maden, der var placeret midt på bordet. Da de var færdige med at spise, og havde samlet deres rester, kunne de blot smide deres foliebakker ud.

Foto: Facebook

Og faktisk var familien så vilde med det, at de har planer om at gøre det igen. Men deres løsning er dog ikke noget, der skaber tilfredshed og glæde hos alle.

"Jeg kan godt lide at gøre bordet pænt for børnene, for at gøre det specielt for dem. Men jeg kunne godt gøre det som en joke et år, når de er ældre," lød det fra en mor, der tilsyneladende er åben for idéen.

"Det her ender på lossepladsen, formoder jeg. Det tager ikke lang tid at vaske et par tallerkener - få familien med. Få familien med og brug de smukke tallerkener i stedet for dette," skrev en kvinde, der dog ikke var helt så glad for idéen.

"Præcis mine tanker. Hvis alle gjorde dette, vil det være så dårligt for miljøet. Det tager to minutter at vaske et par tallerken," lød det fra en tredje, som en fjerde erklærede sig enig i:

"Nej, nej, nej. Jeg ville ikke spise af foliebakker. Så dovent."

Foto: Facebook

Andre takkede ham dog for at dele den smarte idé og beskrev det endda som 'lige deres type himmel'.

"Er måske nødt til at gøre det på denne måde, nu hvor mit lille barn bliver ved med at smadre tallerkener. Hun har plastik, men hun får fat i vores," lød det fra en kvinde.

"Jeg bruger allerede foliebakker til at tilberede alt. Papirbelagte er for små og holder ikke godt på sovs, men det her er episk," skrev en mor.

Ydermere var der også en række folk, der ikke var blege for at indrømme, at de havde valgt at gøre noget lignende.

"Det fungerer godt for os, fordi det betyder, at det, der ikke bliver spist fra buffeten, kan tages med hjem i alles foliebakker," skrev en kvinde.

Læs også

Julebesked fra Mette Frederiksen

Manden, der oprindeligt havde delt billederne, vendte desuden tilbage for at forsvare sin idé. Han gjorde det klart for dem, der var kritiske over for idéen, at han og familien 'ofte genbruger'.

 

Dagens Gossip