Far havde sex med familiens kyllinger: Dette lavede konen imens

Modelfoto: Shutterstock.com

En far fra England kommer til at tilbringe de næste tre år bag tremmer for seksuelt misbrug af forsvarsløse fugl. Konen var også en del af mishandlingen.

37-årige Vile Rehan Baig misbrugte de forsvarsløse dyr, mens hans 38-årige kone, Haleema, stod ved siden af. Hun optog nemlig de bizarre situationer, skriver The Sun. 

Læs også

Magnus Heunicke i corona-isolation

Moren til fire filmede det både på en mobiltelefon og en Go-Pro, så de sammen kunne opleve det efterfølgende. Optagelserne blev gemt på en computer, som blev undersøgt, da politiet gennemsøgte parrets hjem i juli 2019 efter de havde modtaget et tip. 

Udover dyre-optagelserne var der også upassende billeder af børn, skriver The Sun, og det hele var skyld i en dom på tre år til Vile Rehan Baig. Anklager i sagen, Abigail Langford, forklarede i retten, hvad de fandt på familiens to computere og telefon. 

"Der var også videoer, der viste, at den tiltalte deltog i penetrerende samleje med et antal kyllinger."

Det gik ikke kun ud over kyllingerne

Abigail Langford fortalte, at Haleema Baig stod i nærheden, og det stoppede ikke kun ved kyllingerne, som alle døde under mishandlingen. Parret misbrugte også en hund.

I en video valgte Vile Rehan Baig sågar at have sex med døde dyr, før han kom dem i en sort plastiksæk. Han har indrømmet misbrug af dyrene, besiddelse af upassende billeder af børn helt ned til seks år samt besiddelse af en lille mængde kokain og cannabis.

Haleema Baig har forklaret, at hun var i "et tvangsforhold" med ham på daværende tidspunkt og siden har forladt ham. Hun indrømmede at have hjulpet sin mand med at have sex med kyllingerne.

Læs også

Nægter mundbind: Her må de ansatte ikke tage det på

 

Dagens Gossip