Far kvalte gravid datter mens hun sov: Ville bevare familiens ære efter voldtægt

Foto: Shutterstock.com

En far valgte at kvæle sin egen gravide datter, da han ville beskytte familiens ære, efter at hun var blevet gravid med voldtægtsmanden.

Nogle gange kan det rigtig svært at sætte sig ind i andre folkefærds kulturer, særligt når det kommer til det punkt, hvor der begås mord for at bevare familiens ære.

Det ses heldigvis ikke særligt ofte herhjemme, men det er desværre mere almindeligt i visse andre lande.

Læs også

Politiet advarer: Hvis 'Jonas' ringer, skal du lægge på

Et af de steder er i Indien, hvor en modbydelig sag har set dagens lys.

Ifølge det britiske medie DailyStar, så var en kvinde fra byen Mantoli i Indien blev voldtaget, og det viste sig efterfølgende, at hun var blevet gravid med voldtægtsmanden.

Hun holdt det hemmeligt for familien, men mediet skriver, at hendes bedsteforældre angiveligt skulle have fundet ud af det, da de havde været på hospitalet med hende.

Bedsteforældrene fortalte nyheden til kvindens far, og han blev alt andet end glad for beskeden.

Far brød ind midt om natten

Politiet fortæller ifølge DailyStar, at den rasende far omgående tog hjem til sin datter, men hun ville ikke lukke ham ind i huset. Han tog hjem, blot for at vende tilbage i løbet af natten, hvor han ved 5-tiden brød ind i sin datters hjem, og kvalte hende mens hun sov. 

Ifølge politiet så dræbte faren sin datter, fordi han ville bevare familiens ære.

Familien kendte ikke til voldtægtsmanden, og det vides derfor ikke, hvem der stod bag. Politiet informerer dog om, at der er blevet taget DNA af fosteret fra kvinden, og de efterforsker sagen.

Den forfærdelige hændelse udspiller sig blot to uger efter, at en 14-årig pige blev brændt levende, som straf for at hun slog fra sig, da to mænd forsøgte at voldtage hende. Det skriver Daily Star.

Læs også

Nyt studie viser: Disse symptomer kan være tegn på coronavirus

 

 

Dagens Gossip