Far skød mor foran grædende børn efter fund af sexvideo

Foto: Facebook

En far fandt en sexvideo, hvor konen havde sex med hans bedste kammerat. Han mødte derfor op med en 9 mm semiautomatisk pistol hos svigerfamilien, hvor han affyrede flere skud.

Der er tale om en slem familietragedie der udspillede sig nytårsdag i Florida, hvor politiet blev tilkaldt til en tredobbelt skydning. En 39-årig amerikansk far til to havde fundet en video af sin hustru, der havde sex min hans bedste ven, og det faldt bestemt ikke i mandens smag.

Han mødte derfor op til en havefest hos svigerforældrene, hvor han havde en ladt 9mm semiautomatisk pistol med, som han affyrede flere gange.

I forbindelse med hændelsen blev der ringet til 911, og i det opkald kan man blandt andet høre, hvordan en af mandens tvillingebørn på fem år råbte ”Nej far. Nej. Jeg vil ikke have, at nogen skal dø,” I baggrunden skulle man kunne høre den vrede far, der beskyldte moren fra utroskab, inden moren råber til børnene, at de skal løbe væk. Det rapporterer det amerikanske medie WFTV.com.

Tre personer skudt

Ingen mennesker omkom i forbindelse med skyderiet, men tre personer blev ramt af skud. Det var konen samt hendes forældre. Svigerfaren der blev skudt i hoften, var den første til at blive udskrevet, mens konen der blev ramt to gange, samt hendes mor begge skulle på operationsbordet i går.

Den 39-årige William Brian Stillwell overgav sig forholdsvis fredeligt til politiet, og han er blevet sigtet for forsøg på mord og børnemishandling, uden mulighed for at komme ud på kaution.

Den 39-årige far skulle have fortalt til politiet, at hans kone var en luder, og at han så hende være utro med hans bedste ven på en video, der var filmet med kvindens egen telefon.

Ifølge mediet skulle naboer have fortalt, at der havde været gnidninger mellem ægteparret, og konen var derfor flyttet hjem til sine forældre for at komme på afstand.

 

Læs også

Hund blev kvalt ihjel – Filmede det hele på Snapchat

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip