Hund blev kvalt ihjel – Filmede det hele på Snapchat

Foto: Shutterstock.com

Da politiet havde foretaget en ransagning af et hjem grundet mistanke om narko, fandt de en ubehagelig video på en af mændenes telefon. Her så man nemlig, hvordan en hun blev mishandlet og kvalt ihjel.

Nogle mennesker burde bare ikke have lov at omgås dyr. I forbindelse med en narkoransagning gjorde politiet et ubehageligt fund, da de på en af mændenes telefon fandt en video, hvor en hund blev kvalt ihjel.

Det hele fandt sted i den vestsvenske by, Skaraborg, hvor politiet havde endevendt et hjem for at finde narkotika. De havde i den forbindelse fundet en mobiltelefon, hvor der lå en ubehagelig video på det sociale medie, Snapchat. Mændene bliver nu retsforfulgt for dyrplageri.

”Jeg var chokeret”

Ifølge politiets rapport, skulle mændene have sat et bælte omkring halsen på den lille hund, og derefter løftet den op i luften, så den ville blive kvalt. En dyrlæge har udtalt sig i forbindelse med retssagen, hvor han konstaterer at hunden døde ved kvælning, og at det betød en alvorlig og langvarig lidelse.

Under forhøret fortalte den ene mand, at de valgte at gøre det, fordi hun var begyndt at angribe andre hunde og mennesker. Da han bliver spurgt om, hvorfor han står og griner på filmen, svarer han følgende.

”Jeg var chokeret. Alle reagerer forskelligt på chok. Jeg fik chok blandet med panik,” skulle den ene mand have sagt ifølge det svenske medie Expressen.

Virpi Alajarva der er assisterende anklager ved anklagemyndigheden, mener, at der er stor sandsynlighed for, at mændene vil blive kendt skyldige i dyremishandlingen.

”Det er normalt svært at bevise dyremishandling. Der er trods alt en lidelse, der skal bevises. Men her har vi billeder fra filmen, samt en dyrlæge der har set videoen og lavet en erklæring,” fortæller hun.

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

 

 

Dagens Gossip