Far til fem i opråb efter hans kone døde i en bålulykke i haven: “Pas nu på med det her”

Foto: Facebook

En mor til fem er død efter sine kvæstelser fra en bålulykke i familiens have, hvor forældrenes 11-årige søn også blev indlagt på hospitalet efter ulykken.

38-årige Nicole Foltz fra Florida, er på tragiskvis død efter, at have fået forbrændinger på 100% af hendes krop, efter en ulykke i familiens have.

Ilden blev tændt af Nicole og hendes mand Jeff i et forsøg på at holde insekter på afstand fra deres hjem i Tarpon Springs, rapporterer ABC.

Men da ilden gik ud, besluttede Nicole at tænde den igen, og det var da tragedien skete.

Læs også

Brian hører lyde fra soveværelset: Får et kæmpe chok, da han går derind

"Jeg var lige gået indenfor, og så vidt jeg ved, besluttede hun at forsøge at holde ilden i gang, holde det sjove i gang, og hun lagde endnu et stykke træ på bålet, fordi der var ikke nogle flammer i.

"Men hun følte vel bare for at hælde lidt benzin på det, og det ville genantænde, og det gjorde det. Jeg tror, at ilden må have antændt strålen af benzin, og gået op i beholderen og eksploderet i hendes hænder.”

Selvom, at Nicole kastede sig ned på jorden og rullede rundt, som man skal køre, var det ikke nok til at redde hendes liv.

Ulykken skete d.14 november, og tre dage senere, døde Nicole af sine kvæstelser.

Deres 11-årige søn, Jeffrey, blev også kvæstet i ulykken.

Han brugte 12 dage på hospitalet, efter at have fået andengrads- og tredjegradsforbrændinger på 40 procent af hans krop.

"Jeg forlod aldrig hans side på hospitalet, hvilket er svært, især fordi jeg har ondt af andre børn der. Jeg kan se, hvordan det er at ikke have nogen, der kan være der for dig ved din seng." Fortæller en nedtrykt Jeff.

Drengen er nu hjemme og er ved at komme sig, ikke kun fra sine forbrændinger, men også over tabet af sin mor.

Jeff advarer nu andre mennesker om de potentielle farer ved at have bålsted i haven, i et forsøg på at forhindre andre i at lide, som hans familie gør.

Læs også

Dette populære ‘trick’ til at fjerne isen fra ruderne på bilen, kan ende med at ødelægge dem

 

Dagens Gossip