Far til fem piger skar gravid kone op: Ville se babys køn

Foto: Shutterstock

Kvindens forældre hævder, at hendes mand skar hendes mave op, fordi han var desperat efter at få en søn

En far til fem piger skar hans gravide kones mave op, i håbet om at bekræfte, at han skulle have en søn.

Manden, hvis navn er Pannalal, blev arresteret efter det påståede angreb, som har efterladt hans kone i kritisk tilstand.

Hændelsen fandt sted i lørdags i landsbyen Nekpur i den indiske delstat Uttar Pradesh. Sagen bliver fortsat efterforsket, beretter den højtstående politimand Pravin Singh Chauhan.

Læs også

Victoria Beckhams bare bryster deler vandene

Politiet arbejder fortsat på at finde ud af, hvad motivationen bag forbrydelsen er. Desuden er det uklart, hvilket våben, der er brugt til at skære offeret op.

Kvindens forældre er sikre på årsagen

Den gravide kvindes forældre hævder, at manden udførte det blodige angreb, fordi han desperat ønskede sig en dreng, da han allerede var far til fem piger.

Kvinden, der er 35 år gammel, menes at have været syv måneder henne i graviditeten. Hun er indlagt på Bareilly Hospital, hvor hun fortsat er i kritisk tilstand.

Familie og naboer til kvinden menes at have bragt hende til mindre et distriktshopsital, hvorfra hun senere er blevet overført.

Babyens tilstand er i øjeblikket uklar, da der ingen officielle udmeldinger har været herom.

Babypiger er uønskede i dele af Indien

Den påståede hændelse afspejler en stigende stigmatisering af babypiger i visse del af Indien.

Læs også

Højeste antal coronasmittede danskere nogensinde

Et stigende antal babypiger bliver efterladt uden for børnehjem, hospitaler og politistationer, da de er uønskede af forældrene.

De efterladte piger er dog heldige. Mange fattige indiske forældre anser døtre som en byrde, hvorfor et chokerende højt antal babypiger bliver dumpet i buske, skraldespande og grøfter - døde eller levende. Mange bliver endda begravet levende.

 

Dagens Gossip